1a divisió

Lopetegui: “No penso en que pugui ser el meu últim partit”

Futbol. El tècnic blanc està centrat en el partit de Champions de demà contra el Viktoria Plzen i convençut de l’actitud de “campió” del seu equip

“Si el que voleu és veure un entrenador abatut no em mireu a mi perquè estic amb ganes de jugar i guanyar demà.” Així de clar ha estat Julen Lopetegui en la roda de premsa prèvia al partit que demà jugarà el Madrid contra el Viktoria Plzen, un partit que podria agreujar la crisi a Chamartín, tot i que el tècnic basc no vol pensar que pugui ser el seu darrer a la banqueta blanca. “No penso en que pugui ser el meu últim partit, no penso en res que no sigui el partit de demà”, ha dit Lopetegui, que tampoc ha volgut parlar de si serà o no al clàssic perquè “no sabem què passarà en un mes o en un any”, ha dit. “Ara mateix sóc aquí assegut davant vostre”, ha sentenciat.

Lopetegui és conscient que “no estem tenint bons resultats i només pensem en capgirar la situació”, ha afirmat, i ha afegit que “lluitar és a l’ADN del club”. A més, el tècnic ha explicat que no està pendent de les noticies que surten sobre ell i que confia en l’actitud del seu equip: “Aquest equip és campió. Està molt viu i sap què ha de fer i estic segur que demà farem un gran partit.”

Per la seva banda, Isco Alarcón ha assegurat que li semblaria “una bogeria” la destitució de Lopetegui. “S’ha de deixar treballar a un entrenador que només fa dos mesos que és aquí. És una cosa de tots i si el fan fora a ell, ens haurien de fer fora a tots”, ha afirmat Isco, que no li agrada que es parli de l’absència de Cristiano per justificar els mals resultats: “No podem estar tot el dia trobant a faltar a algú que no ha volgut ser aquí...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)