Champions

El Madrid venç i Lopetegui agafa aire (2-1)

Futbol. Els blancs s’han imposat al Viktoria Plzen i ha trencat la ratxa de cinc partits sense guanyar

Victòria important per al Real Madrid, i sobretot per a Julen Lopetegui, que agafa aire abans d’enfrontar-se al Barça diumenge en el clàssic. Els blancs s’han imposat per 2-1 al Viktoria Plzen en la tercera jornada de la fase de grups de la Champions League en un partit en què ha patit més del desitjat, i en què tot i haver sumat els tres punts, no han convençut.

El Madrid, que havia avisat amb una pilota al pal de Ramos en una rematada de cap en la sortida d’un córner (5’), s’ha avançat amb un gol de Benzema en rematar una centrada de Lucas Vázquez. El Viktoria Plzen ha buscat l’empat amb insistència i ha creat perill a la porteria de Keylor Navas, però no ha estat capaç de batre el porter blanc abans del descans. Els de Lopetegui també han tingut bones ocasions per ampliar el seu avantatge, però no han estat encertats

En la represa, els txecs han estat a punt d’empatar en el 50’ però només un minut després, Marcelo ha fet el 2-0 després d’una assistència de Bale. Després d’un gol anul·lat a Benzema per fora de joc, el Viktoria Plzen ha retallat distàncies gràcies a una bona jugara col·lectiva que Hrosovky ha resolt davant Navas. La diana txeca ha fet sorgir els nervis al Bernabéu, on s’han sentit alguns xiulets des de la graderia. En el tram final, amb els txecs llençats a l’atac, Marcelo s’ha lesionat i ha marxat amb gestos de dolor.