Champions

Victòria amb peròs

Grup G. El Madrid recupera el sabor del triomf, però continua malgastant excessives ocasions de gol i també sent vulnerable en el retrocés defensiu, ahir amb Lucas Vázquez de lateral

real madrid 2 v. plzen 1

REAL MADRID:Keylor Navas, Lucas Vázquez, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Modric, Toni Kroos, Bale (Asensio, 75’), Isco (Fede Valverde, 54’) i Benzema (Mariano, 88’).VIKTORIA PLZEN:Hruska, Reznik, Hejda, Hubnik, Limbersky, Prochazka (Horava, 65’), Hrosovsky, Petrzela (Reznicek, 86’), Cermak, Havel (Moses, 65’) i Krmencik.GOLS:1-0 (11’) Benzema. 2-0 (55’) Marcelo. 2-1 (78’) Hrosovsky.ÀRBITRE:Orel Grinfeeld (israel). Targetes grogues a Sergio Ramos, Toni Kroos, Isco i Limbersky.

roma 3 cska moscou 0

ROMA:Olsen, Florenzi, Manolas, Fazio, Santon, N’Zonzi, De Rossi (Schikck, 81’), Lorenzo Pellegrini (Cristante, 68’), Cengiz Under (Kolarov, 73’), El-Shaarawy i Dzeko.CSKA MOSCOU:Pomazun, Mario Fernandes, Txernov (Khosonov, 57’), Becao, Magnusson, Nababkin, Akhmetov, Obliakov (Dzagoev, 57’), Sigurdsson, Vlasic i Txalov (Nishimura, 90’).GOLS:1-0 (30’) Dzeko. 2-0 (43’) Dzeko. 3-0 (50’) Cengiz Under.ÀRBITRE:Anastasios Sidiropoulos. (grec). Targeta groga a Sigurdsson i Nababkin.

El Santiago Bernabéu va poder veure guanyar el seu equip després de cinc partits divagant, però el Real Madrid continua alimentant els dubtes que fa dies que tenen Julen Lopetegui convivint amb la guillotina. Anunciat per bona part de la premsa de Madrid com l’últim partit del basc a la banqueta blanca, el Madrid va fer imperar la lògica contra un tou Viktoria Plzen, però va accentuar una tendència perillosa en la setmana del clàssic, desenfocat de cara a porteria i especialment en el retrocés, quan l’equip txec va trobar les seves oportunitats i només la falta de perícia dels seus definidors va evitar disgustos majors a Keylor Navas.

Tot i que Karim Benzema va posar el partit en bon rumb ben aviat tot aprofitant una centrada ben tocada per Lucas Vázquez, i que Marcelo va encarrilar el triomf després de la represa gràcies a una definició subtil, la nit no va ser del tot agraïda per als blancs, que en el descans van ser xiulats pel públic de Chamartín després de veure com Isco, per partida doble; Benzema, incapaç de donar el gol fet a Gareth Bale, i Sergio Ramos, amb una rematada a la fusta, malgastaven reiterades oportunitats i com l’equip era incapaç de contenir contracops del Viktoria Plzen, vulnerable sobretot a l’esquena de Lucas Vázquez i de Marcelo.

Petrzela, que va topar amb Keylor Navas; Limbersky, amb un xut massa desviat, i sobretot Hrosovsky, enviant inexplicablement per sobre del travesser un gol cantat, van mantenir la cella aixecada d’un Santiago Bernabéu que va poder comprovar les seves sospites ja en el tram final, quan Lopetegui havia mogut fitxa fent debutar Fede Valverde en partit oficial, i amb un Viktoria Plzen que va cremar les seves últimes bales, i que va trobar el premi del gol ara sí amb Hrosovsky, que va afinar des de la frontal i va empènyer el Madrid a un final de partit desagradable, en què li va costar imposar el seu ritme de joc i en què sobretot va veure com Marcelo havia d’abandonar el terreny de joc ostensiblement coix, amanint una victòria insípida en forma, i que no reconforta els blancs a pocs dies del clàssic.

ELS VESTIDORS

Estem en una dinàmica on ens costa marcar i ho hem d’acceptar, però hem tancat la mala ratxa
Julen Lopetegui
ENTRENADOR DEL REAL MADRID

LESIÓ DE MARCELO

Hem de ser sincers, no estem jugant bé, però treballarem per revertir aquesta situació
Casemiro
MIGCAMPISTA DEL REAL MADRID
El lateral carioca va abandonar el terreny de joc coix en els últims minuts, amb els canvis ja fets

20 ferits al metro de Roma

L’esfondrament d’una escala mecànica a l’estació Repúbblica del metro de Roma va deixar un mínim de 20 ferits, un dels quals greu, la majoria dels quals de nacionalitat russa i que anaven a l’Olímpic de Roma per presenciar el Roma-CSKA de Moscou. L’esfondrament de l’escala hauria tingut lloc, segons les primeres informacions, després que un grup de persones hi ballés i hi saltés al damunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)