Champions

La Juve dona ales al València

Grup H. La ‘vecchia signora’ supera el Manchester United a Old Trafford i permet al conjunt valencià, que havia empatat a Berna, mantenir-se viu en la lluita pel segon lloc

MAN. UNITED 0 JUVENTUS 1

MAN. UNITED:De Gea, Ashley Young, Lindelof, Smalling, Shaw, Matic, Pogba, Rashford, Mata, Martial i Lukaku.JUVENTUS:Szczesny, Cancelo (Douglas Costa, 87’), Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Bentancur, Pjanic, Matuidi, Cuadrado (Barzagli, 81’), Cristiano Ronaldo i Dybala (Bernardeschi, 78’).GOLS:0-1 (17’) Dybala.ÀRBITRE:Mirolad Mazic (serbià). Targeta groga a Ashley Young, Chiellini i Matuidi.

YOUNG BOYS 1 VALÈNCIA 1

YOUNG BOYS:Wölfli, Mbabu, Lauper, Von Bergen, Benito, Fassnacht (Bertone, 85’), Sow, Sanogo, Sulejmani (Ngamaleu, 74’), Assalé i Hoarau (Nsamé, 79’).VALÈNCIA:Neto, Piccini, Diakhaby, Gabriel, Gayà, Carlos Soler, Parejo, Kondogbia (Coquelin, 70’), Ferran Torres (Gameiro, 67’), Rodrigo i Batshuayi.GOLS:0-1 (26’) Batshuayi. 1-1 (55’) Hoarau.ÀRBITRE:Andris Treimanis (letó). Targeta groga a Mbabu, Gabriel i Carlos Soler.

Per si algú ho dubtava, el Juventus ja ha posat de manifest en només tres partits de competició que és un dels principals candidats a aixecar el títol. En el seu grup, en què competeix amb València, Manchester United i Young Boys, la vecchia signora no ha cedit cap punt, havent visitat feus tan complicats com ara Mestalla o Old Trafford, estadi que va conquerir ahir, exhibint credencials i superioritat, i ara mateix, si s’ha de competir, desprèn una aura d’intractabilitat.

La victòria, a més d’encarrilar la classificació dels torinesos, va donar ales al València, que havia empatat (1-1) a Berna amb el Young Boys, i hauria pogut veure com el United se li escapava. D’aquesta manera, l’equip valencià continua viu en la lluita per la segona plaça del grup, ja que està només a dos punts dels red devils i la primera sembla indiscutible per a la Juve.

I és que, tot i l’ajustat resultat (0-1), el conjunt dirigit per Massimiliano Allegri va imposar-se amb molta solvència a l’equip mancunian. Sobretot en la primera part, els bianconeri van tenir un domini absolut del partit i van generar ocasions de sobra per anar al descans amb una renda més àmplia que el solitari gol de Dybala, que va aprofitar un refús dins de l’àrea per batre a un De Gea que va ser l’home més destacat dels locals. El conjunt orientat per Mourinho –que no va fer ni una substitució en tot el partit– va optar per esperar el seu rival, no fer-se gaire mal i, en els últims instants, avançar línies per buscar el gol de l’empat. I va estar a punt de sortir-li la jugada, ja que Pogba va vorejar l’empat amb un xut al pal, en la que va ser l’única ocasió de claredat per a un United que, com acostuma a fer, va oferir ben poc.

Una ensopegada imprevista

El València va mostrar una pobra actuació al feu del Young Boys, en un partit en què la victòria era condició indispensable. Els valencians es van avançar amb una diana de Batshuayi, però en la segona part, en un duel que no van tenir controlat en cap moment, van veure com des del punt de penal Hoarau feia l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)