Internacional

“En vuit anys als nens no els interessarà el futbol”

Futbol. El president del Nàpols, Aurelio de Laurentiis, demana una revolució a l’esport rei amb dues parts de mitja hora o una lliga europea de només cinc països a partit únic

El futbol avorreix a les noves generacions? El president del Nàpols, Aurelio de Laurentiis, considera que el futbol s’està quedant antiquat i advoca per fer-lo més dinàmic. “El futbol és una indústria important. Sense el fre de UEFA i FIFA, que viuen a la antiguitat, tindria més valor. Hem de mirar el futur perquè els joves estan pendents dels videojocs. Ens estem enfonsant ara mateix. En vuit anys, els nens no s’interessaran pel futbol. És culpa nostra, som vells idiotes. Hi ha partits avorrits! Els partits són massa llargs, t’adorms. Has de jugar dues parts de 30 minuts, amb un descans de dos o tres minuts”, ha explicat en una entrevista a Le Parisien.

El president del Nàpols, amb una família vinculada des de fa generacions al cinema i l’entreteniment, planteja més idees, com una lliga europea a partit únic. “Ho hem de canviar tot. Si fas un campionat de cinc nacions, amb Anglaterra, França, Itàlia, Alemanya i Espanya amb els quatre millors de cada campionat surten 20 equips. Es faria a partit únic. El sorteig indicaria si a casa o fora. De dimarts a dijous es jugaria la nova competició i de dissabte a dilluns, les domestiques.” De Laurentiis calcula que comportaria 10.000 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)