1a divisió

Una nit per als defenses

1a divisió. L’Atlético dorm líder després de superar amb claredat la Real Sociedad amb dianes de Godín i de Filipe Luis en el debut d’Arias com a titular

ATLÉTICO 2 R. SOCIEDAD 0

ATLÉTICO:Oblak, Arias, Godín, Savic, Lucas Hernández (Flipe Luis, 46’), Rodrigo Hernández, Saúl, Koke, Correa (Lemar, 82’), Griezmann i Diego Costa.REAL SOCIEDAD:Moyà, Gorosabel, Aritz, Raúl Navas, Kevin, Zubeldia, Illarramendi, Sangalli (Januzaj, 81’), Rubén Pardo, Zurutuza (Sandro, 59’) i Willian José (Juanmi, 68’).GOLS:1-0 (45’) Godín. 2-0 (60’) Filipe Luis.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (col·legi valencià). Grogues Savic, Koke i Zubeldia.

athletic 0 valència 0

ATHLETIC:Herrerín, Ander Capa, Yeray Álvarez, Íñigo Marínez, Yuri Berchiche, Dani García, San José, Mikel Rico (Muniain, 79’), Susaeta (Unai López, 89’), Raúl García i Aduriz (Iñaki Williams, 69’).VALÈNCIA:Neto, Vezo, Garay, Gabriel, Gayá, Parejo, Kondogbia, Coquelin, Carlos Soler (Wass, 70’), Rodrigo Moreno i Batshuayi (Gameiro, 46’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Grogues a Yuri Berchiche, Ander Capa, Gayà, Vezo, Carlos Soler, Batshuayi i Wass.

celta 4 eibar 0

CELTA:Sergio Álvarez, Hugo Mallo, Roncaglia, Cabral, Juncà, Lobotka, Fran Beltrán, Brais Méndez, Emre Mor (Okay, 74’), Boufal (Pione Sisto, 81’) i Iago Aspas (Eckert, 85’).EIBAR:Asier Riesgo, Rubén Peña, Pedro Bigas (Sergio Álvarez, 68’), Arbilla, Cote (Cucurella, 68’), Diop, Joan Jordán, De Blasis, Orellana, Sergi Enrich (Charles, 57’) i Kike.GOLS:1-0 (5’) Iago Aspas. 2-0 (36’) Iago Aspas. 3-0 (56’) Brais Méndez. 4-0 (82’) Iago Aspas.ÀRBITRE:González González (col·legi castellanolleonès).

llevant 2 leganés 0

LLEVANT:Oier Olazábal, Jason (Pedro López, 88’), Cabaco (Chema, 30’), Postigo, Rober Pier, Toño, Campaña, Bardhi, Rochina, Roger Martí (Boateng, 64’) i Morales.LEGANÉS:Pichu Cuéllar, Juanfran (Rolan, 69’), Rodri Tarín (El Zhar, 76’), Omeruo, Siovas, Jonathan Silva, Rubén Pérez, Recio, Óscar Rodríguez, Sabin Merino (En-Nesyri, 61’) i Guido Carrilo.GOLS:1-0 (14’) Roger Martí. 2-0 (90’) Rochina.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Grogues a Rober, Campaña, Siovas i Omeruo.

Tres dies li va durar a l’Atlético la ferida que el Borussia Dortmund va produir-li dimecres golejant-lo al Westfalenstadion. El conjunt colchonero se la va curar completament ahir, davant dels seus, al Wanda Metropolitano, amb una victòria convincent (2-0) contra la Real Sociedad, que va permetre-li dormir aquesta nit com a líder. Els homes dirigits per Diego Pablo Simeone, doncs, van refer-se de la desfeta europea amb autoritat en una nit en què el protagonisme van acaparar-lo els defenses, i no precisament per la brillantor en les tasques defensives, com és habitual en els blanc-i-vermells, sinó perquè van ser determinants en atac. I és que els golejadors van ser Diego Godín i Filipe Luis, en un partit en què un altre integrant de la rereguarda de l’equip madrileny, el colombià Santiago Arias, un dels fitxatges de l’estiu, va estrenar-se com a titular al lateral dret.

Tot i dominar amb molta claredat, no va ser fins just abans del descans que l’Atlético va obrir el camí del triomf, mitjançant Godín, que va caçar un mal refús dins de l’àrea. Amb l’avantatge, els locals van continuar portant les regnes del joc, davant d’una inofensiva Real Sociedad que no aconseguia connectar amb el seu punta, Willian José, ni instal·lar-se en camp rival, i Filipe Luis, que havia substituït Lucas, va sentenciar culminant una bona jugada individual amb un xut per l’escaire. Qui no va marcar va ser Diego Costa, a qui se’l va veure més afinat, però encara desencertat davant de porteria i deu jornades més tard continua sense celebrar una diana en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)