Internacional

Ronaldo renega de Florentino

Picant. En plena crisi blanca, l’astre de Madeira ha concedit una entrevista a ‘France Football’ en què responsabilitza el president de la seva marxa: “Sentia que a l’interior del club, i especialment per part seva, ja no em consideraven com al principi”

Cristiano Ronaldo va marxar de Madrid per la porta del darrere i, a mesura que passen els mesos, ell mateix va confirmant que ho va fer amb frustrat perquè el club havia deixat d’alimentar el seu ego i de fer-li sentir que ell era el motor del que estava succeint al Santiago Bernabéu.

“Sentia que des de l’interior del club, sobretot per part del president, ja no em consideraven com al principi. Les primeres quatre o cinc temporades tenia la sensació de ser Cristiano Ronaldo. Després menys”, va proclamar l’ara futbolista de la Juve en una entrevista a France Football, i fent sang a les ferides del seu exequip en un moment delicat. “Florentino em mirava amb uns ulls que ja no deien el mateix, com si no fos fonamental”, va continuar Ronaldo, que després de la final de la Champions League disputada a Kíev va sorprendre a tothom afirmant que havia de valorar el seu futur, un temps de reflexió en què tampoc va sentir l’afecte de Florentino Pérez: “Quan hi havia informacions que apuntaven a la possibilitat que sortís, vaig tenir la sensació que ell no em frenaria.”

Ronaldo, tanmateix, va matisar que l’adeu de Zinedine Zidane no va influir en la seva decisió de continuar buscant nous reptes esportius. “Si hagués volgut guanyar diners, me n’hauria anat a la Xina, on m’oferien cinc vegades més, però jo el que vull és seguir motivat”, va dir l’atacant, que amb la samarreta de la vecchia signora ja ha destapat el tap de les essències i, després d’uns primers partits sense marcar, ha sumat set dianes en deu aparicions en la Serie A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)