1a divisió

Lopetegui, destituït; Solari, la solució provisional

Real Madrid. El club blanc fa fora el tècnic basc i confia en l’entrenador del Castilla fins que arribi el relleu definitiu, que sembla que no serà Antoni Conte

El 5-1 del Camp Nou ha estat la gota que ha fet vessar el got. La continuïtat de Julen Lopetegui estava en dubte des de feia setmanes, però la dolorosa golejada que encaixada contra el Barça ha esgotat la paciència de Florentino Pérez. El club blanc ha anunciat avui, després de la reunió de la junta directiva, la destitució del tècnic basc quan no fa ni quatre mesos que va signar un contracte per tres temporades. El conjunt blanc és novè a la lliga i tan sols ha guanyat un dels últims set enfrontaments entre el campionat estatal i la Champions. En el comunicat, el Madrid justifica l’adéu de Lopetegui en que “existeix una gran desproporció entre la qualitat de la plantilla, que té vuit jugadors nominats a la Pilota d’Or, i els resultats obtinguts”.

En un comunicat enviat a través d’EFE, Lopetegui agraeix “al club l’oportunitat que em va donar” i també “als jugadors el seu esforç i treball”.

El seu substitut serà, de manera provisional, Santiago Solari, actual entrenador del Real Madrid Castilla. El tècnic argentí dirigirà els blancs al partit d’anada dels setzens de final de la copa contra el Melilla que es disputarà dimecres.

Ara està per veure qui serà el relleu definitiu de Lopetegui, després de que Antonio Conte, el preferit durant les últimes ho€res, ha baixat llocs en la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)