Internacional

Victòria del City contra un Tottenham desencertat (0-1)

Futbol. Una diana de Mahrez en el minut 6 ha estat suficient als de Guardiola per guanyar i empatar amb el Liverpool en el lideratge de la Premier

El Manchester City s’ha imposat per 0-1 al Tottenham en un partit molt igualat que s’ha decidit per l’encert dels citizens davant la porteria rival. En una gespa de Wembley en mal estat, on ahir es va disputar un partit de la NFL, els de Guardiola s’han avançat en el minut 6, en la seva primera arribada en aprofitar una errada de Trippier i que ha resolt Mahrez. La reacció dels Spurs, però, ha estat bona i han tingut alguna ocasió clara per empatar, sobretot de Sissoko i Kane, però no han estat encertats.

En la represa, els de Guardiola han tingut dues bones ocasions. La primera, només començar, quan Trippier ha tret de sobre la línia un gol d’Sterling; la segona, amb una rematada del Kun Agüero que ha aturat Lloris.El Tottenham no ha trobat la porteria rival amb tanta facilitat com en el primer temps, però tot i així ha tingut a prop l’empat en el 79’, amb un xut de Lamela que ha sortit fora. Els Spurs ho han intentat fins el darrer moment, però els punts han volat cap a Manchester.