1a divisió

Solari: “La idea és anar a Melilla i jugar amb dos pebrots”

Santiago Solari ha dirigit aquest matí l’entrenament del Real Madrid. El tècnic argentí s’asseurà a la banqueta demà a la copa i pot exercir d’interí un màxim de dues setmanes. “La idea és anar a Melilla i jugar amb dos pebrots”, ha sentenciat en la primera roda de premsa. “He trobat un grup dolgut, però amb moltes ganes d’arrencar i revertir la situació. És un grup de campions i guerrers. No és la situació més fàcil, però veig el grup amb ganes. Jo? Tots estem de pas, a la vida i en aquesta professió. L’important és el dia a dia, però no només per a l’entrenador, també per al jugador. L’important és què fas a cada jugada, que dones a cada minut.”

Els blancs busquen entrenador i sembla que Antonio Conte ha perdut pistonada perquè el vestidor no veu amb bons ulls la seva exigència en la preparació física i per la mala relació amb Courtois i Hazard, el somni de Florentino Pérez per al pròxim estiu. Segon avança The Sun, la setmana passada emissaris blancs es van reunir amb gent de l’entorn de Mauricio Pochettino la setmana passada i van marxar convençuts que podien treure’l de Londres. Cal recordar que a l’estiu ja van temptejar el tècnic del Tottenham i el problema va ser que acabava de renovar i calia pagar més de 40 milions d’euros. L’altre candidat és Robert Martínez. El portaveu de de la federació belga, Stefan Van Loock, consultat per EFE han recordat que si el volen, han de negociar. Els belgues estan encantats amb la feina del lleidatà, que va dur-los al tercer lloc a l’últim mundial, millor resultat de la seva història i té contracte fins al 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)