Més futbol

“Collons” per bandera

Copa. Santiago Solari agafa les regnes del Real Madrid visitant aquesta tarda Melilla, apel·lant a la raça dels seus futbolistes i sense mullar-se sobre la possibilitat de quedar-se de manera definitiva

melilla real madrid

MELILLA:Barrio; Romero, Aguza, Richi, Jilmar; Otegui, Jordi Ortega, Ruano; Igor Martínez, Óscar García i QasmiREAL MADRID:Keylor Navas; Odriozola, Nacho, Javi Sánchez, Reguilón; Llorente, Valverde; Lucas Vazquez, Ceballos, Vinicius; i Marco Asensio.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc).ESTADI:Municipal Álvarez Claros.

Copa

16ns (anada)

Ebre - València

1 - 2

1-0 (62’) Amelibra. 1-1 (71’) Santi Mina. 1-2 (80’) Santi Mina

Lugo - Llevant.

1-1

1-0 (11’) Cristian. 1-1 (52’) Mayoral

Leganés - Rayo Vallecano.

2- 2

0-1 (15’) Álvaro García. 0-2 (21’) Alegría. 1-2 (31’) En-Nesyri. 2-2 (72’) En-Nesyri

Sant Andreu - Atlético.

0-1

0-1 (33’) Gelson Martins

Melilla - R. l Madrid

19.30 h

Còrdova - Getafe

20.30 h

Alavés - Girona

20.30 h (

Mallorca - Valladolid

20.30 h

Cultural L. - Barça

21.30 h

Sporting - Eibar

d, 12 h

Celta - Real S.

d, 16.15 h

Villanovense - Sevilla

d, 16.15 h

Almeria - Vila-real.

d, 18.30 h

Cadis - Espanyol

d, 18.30 h

Racing - Betis

d, 20.45 h

Athletic - Osca

ajornat

*Partits televisat als diversos canals de beIN La Liga

“La idea és sortir a Mellilla i jugar amb dos collons.” Així de simple. Lluny de la retòrica que el va dur, per exemple, a escriure articles per al diari El País, Santiago Solari es va presentar en societat com a cap visible del madridisme amb una frase sense miraments, que hauria signat José Antonio Camacho.

Exfutbolista refinat i amb posat presumit, a l’Indiecito li toca ara baixar al fang i intentar treure el Madrid de la situació caòtica que amenaça d’estendre’s a la llotja si no es modifiquen els resultats. I mentre Florentino Pérez rastreja el mercat a la recerca d’un entrenador del perfil i que accepti el repte, serà ell qui s’arromangui i convisqui amb un vestidor difícil de domesticar. Començant per aquesta tarda a Melilla en l’estrena en la copa. “He estat amb l’equip aquest matí i aquí no es mira amb recel ningú. És un grup de guerrers, de campions que han donat moltíssim al club i que només tenen ganes de guanyar”, va dir Solari, interrogat sobre la dificultat de satisfer les expectatives de la plantilla, a poques hores de l’estrena contra el segon classificat del grup 4 de la segona divisió B.

Solari, que arriba amb l’etiqueta de solució “provisional”, va recórrer a la retòrica per eludir referir-se a una hipotètica continuïtat definitiva. “Tots estem de pas; en la vida, i en aquesta professió amb més raó. L’important és el dia a dia”, va explicar el tècnic de Rosario, en una frase final que Zinedine Zidane utilitzava en cada sentència. Això sí, Solari no va voler ni referir-se a la possibilitat que acabi emulant el marsellès i que una solució d’emergència acabi fent història. “Zizou deixem-lo en pau. És de les figures més grans de la història del club i és millor no comparar-lo amb ningú perquè és incomparable”, va expressar Solari, que com a futbolista va jugar cinc temporades en el Real Madrid (2000-2005).

Vinicius, un més

Sense els lesionats Dani Carvajal, Marcelo i Mariano Díaz, el Real Madrid reprèn l’activitat futbolística després de ser atropellat al Camp Nou i, com ja era habitual durant l’era Lopetegui, el rol que ha de jugar el jove Vinicius Junior està latent sobre la taula del nou entrenador. Melilla sembla un escenari propici perquè pugui sumar minuts amb el primer equip. Després, caldrà esperar: “És un futbolista més de la plantilla, que ha d’estar preparat i disponible, com la resta”, va resumir Solari, en un missatge fred a poques hores de la seva estrena.

FRASES

El vestidor no mira amb recel ningú. Són guerrers, campions que han donat molt al grup i només volen tornar a guanyar
Zidane deixem-lo en pau, és de les figures més grans de la història del club i és incomparable
Santiago Solari
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)