Internacional

Thiago torna a trencar-se

Bundesliga. El migcampista del Bayern, indiscutible amb Kovac, té un “trencament del lligament extern frontal i la càpsula articular del turmell dret” que el farà estar entre dos i tres mesos de baixa

No hi ha una sola temporada en què les lesions respectin Thiago Alcántara. Indiscutible sota les ordres de Niko Kovac aquesta temporada –ha disputat 14 dels 15 partits oficials amb el Bayern–, una nova lesió muscular l’obligarà forçosament a parar. L’última, soferta en el darrer partit de copa disputat dimarts contra el Rödinghausen. “Espero que no sigui res però la cosa no pinta bé, té forts dolors”, va anunciar Kovac al final del duel després que l’internacional espanyol hagués de ser substituït 15 minuts abans del final, abandonant l’estadi amb crosses. “La seva baixa seria greu, ell és vertaderament important per a l’equip”, va expressar al seu torn Salihamidzic, ara director esportiu.

Uns mals auguris que finalment van veure’s acomplerts després que els serveis mèdics de l’equip bavarès anunciessin que Thiago té un “trencament del lligament extern frontal i la càpsula articular del seu turmell dret”, motiu pel qual estarà allunyat dels terrenys de joc entre dos i tres mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)