1a divisió

Luca Sangalli rep l’alta hospitalaria i, de moment, pot fer vida “tranquil·la”

Futbol. El futbolista de la Real Sociedad no té “signes d’afectació neurològica” després de patir un ictus isquèmic lleu

Luca Sangalli, de 23 anys, ja és a casa després de patir dimecres un ictus isquèmic lleu que l’ha tingut ingressat a l’hospital universitari de Sant Sebastià fins avui. El jugador de la Real Sociedad ja ha rebut l’alta hospitalària i el club basc ha assegurat en un comunicat que Sangalli no té ni “símptomes ni signes d’afectació neurològica”. Per ara, el jugador pot fer “vida tranquil·la”, és a dir, “normal però sense esforços de tipus físics”, afirma el comunicat, i està encara pendent de conèixer els resultats de les proves complementàries que se li van fer a l’hospital, i que es coneixeran d’aquí a dues o tres setmanes. Depèn de com surtin els resultats d’aquestes proves se n’hi realitzarien algunes altres, però de moment els serveis mèdics no han marcat cap termini perquè torni a la disciplina de l’equip donostiarra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)