Internacional

L’Inter goleja amb un equip ple de suplents (5-0)

Futbol. Els d’Spalletti rebran el Barça dimarts després d’haver guanyat clarament el Gènova

L’Inter de Milà ha guanyat per 5-0 al Gènova en un partit en què Luciano Spalletti ha donat descans a molts jugadors habituals. Amb un equip farcit de suplents, els neroazzurri s’han avançat amb un gol de Gagliardini en aprofitar una passa de Joao Mário a l’interior de l’àrea, i només dos minuts després, Politano ha marcat el segon gol amb un xut creuat.

En la represa, Gagliardini ha fet el segon gol del seu compte particular i ha ampliat distàncies contra un Gènova que no ha tingut cap opció en el partit. En el tems afegit, l’Inter ha arrodonit la golejada amb una diana de Joao Mário i un altre de Radja Nainggolan, que es va perdre el partit del Camp Nou per lesió però que estarà apunt per rebre dimarts al Barça.

Spalletti, doncs, podrà comptar amb el belga de cara a la visita del conjunt d’Ernesto Valverde dimarts, un partit que decisiu pels italians si volen intentar prendre el primer lloc del grup al Barça.