Internacional

El City avança com un cicló

Premier League. El conjunt de Manchester es queda amb el lideratge en solitari amb una golejada sense pal·liatius forjada en la primera meitat

El Manchester City ja està sol a la part més alta de la Premier League. Aprofitant l’avinentesa d’una jornada laboriosa per al Liverpool, que va empatar dissabte a l’Emirates Stadium, el conjunt de Pep Guardiola va passar per sobre del Southampton sense compassió i governa en la defensa del títol de lliga.

Sense De Bruyne, novament debilitat per problemes físics, Guardiola va apostar-ho tot als menuts. Al davant de Fenandinho, única àncora de l’equip, va alinear junts David Silva, Leroy Sané, Sterling i Bernardo Silva. Tots ells al darrere del Kun Agüero, amb llibertat d’actuació, per fluctuar com abelles a prop de la porteria de McCarthy. I picant amb la mateixa força.

No van oferir una gran resistència els saints, que es van fer el primer en pròpia porteria, obra de Hoedt, i que no van poder fer res més que encreuar els dits a cada onada ofensiva d’un City exuberant, que en arribar al descans ja havia completat un pòquer de gols gràcies a l’efectivitat d’Agüero, a una volea de David Silva i –ahir sí– a la perícia d’un Raheem Sterling que repetiria després del pas pels vestidors amb un xut encreuat que es va esmunyir entre les cames. Com a consol al Southampton només li quedarà haver pogut trencar una ratxa de sis partits sense encaixar d’Ederson, que no va poder intervenir en un penal ben executat per Danny Ings, però que sí que va estar afinat en un parell d’intervencions ja en la segona part, amb el partit ja molt decantat i abans que Guardiola es donés el gust de posar en escena Phil Foden, gran promesa del futbol anglès. Ja amb ell al camp, Leroy Sané va culminar la festa skyblue amb un xut des de la frontal de l’àrea.

Morata lidera el Chelsea

Superat un mal inici de curs, el punta madrileny suma 5 gols en 10 partits de Premier després de marcar un doblet que va donar ales a un Chelsea ahir sense Eden Hazard en l’onze titular i que va evitar ensurts d’última hora gràcies a un gol de Pedro Rodríguez per acabar de liquidar el Crystal Palace.

INCENTIUS

Guardiola va poder oferir 20 minuts al talentós Foden, que suma deu aparicions en lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)