1a divisió

L’Alavés tasta la seva recepta

1a divisió. Un gol de Diop en l’afegit rubrica la remuntada de l’Eibar i frena l’equip d’Abelardo després de jugar tres quarts en inferioritat

eibar 2 alavés 1

EIBAR:Dmitrovic, Peña, Paulo Oliveira, Arbilla, José Ángel (Cucurella, 66’), Escalante (Charles, 42’), Diop, Jordán, De Blasis, Orellana i Kike (Enrich, 73)’.ALAVÉS:Sivera, Martín, Laguardia, Maripán, Rubén Duarte, Tomás Pina (Brasanac, 36’), Manu García, Jony (Rubén Sobrino, 76’), Ibai Gómez, Borja Bastón (Vifgaray, 29’) i Calleri.GOLS:0-1 (4’) Manu García. 1-1 (69’) Jordán. 2-1 (91’) Diop.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Grogues a Arbilla, Diop i Orellana. Expulsats per vermella directa Duarte (24’) i De Blasis (62’).

VILA-REAL 1 LLEVANT 1

VILA-REAL:Asenjo, Miguelón, Álvaro González, Funes Mori, Jaume Costa (Sansone, 81’), Cáseres, Trigueros (Pedraza, 75’), Fornals, Samu, Gerard Moreno (Santi Cazorla, 65’) i Toko Ekambi.LLEVANT:Oier, Jason, Rober Pier, Postigo, Chema, Toño, Campaña (Doukouré, 85’) Bardhi, Rochina (Prcic, 72’), Morales i Roger Martí (Mayoral, 61’).GOLS:0-1 (77’) Funes Mori, en pròpi porta. 1-1 (93’) Pedraza.ÀRBITRE:Del Cerro Grande (col·legi madrileny). Grogues a Jaume Costa, Álvaro, Cáseres, Rochina, Bardhi i Jason.

OSCA 1 GETAFE 1

OSCA:Jovanovic, Miramon, Pulido, Semedo, Exeita, Akapo, Musto, Moi Gómez (Rivera, 87’), Gürler (Gallar, 72’), David Ferreiro i Cucho Hernández (Longo, 81’).GETAFE:Soria, Damián, Djené, Cabrera, Antunes, Arambarri, Maksimovic, Amath (Portillo, 59’), Foulquier (Ibañez, 71’), Ángel (Mata, 70’) i Jorge Molina.GOLS:1-0 (50’) Etxeita. 1-1 (91’) Jorge Molina.ÀRBITRE:Martínez Munuera (col·legi valencià). Grogues a Miramón, Semedo, Musto, David Ferreiro, Damián, Djené i Ángel.

Un gol més enllà del 90. Una vegada més. Però aquesta vegada per penalitzar un Alavés que va fer el més difícil, resistir 43 minuts en inferioritat, per acabar enfonsant-se just quan l’Eibar s’havia quedat també amb deu futbolistes per l’expulsió de De Blasis.

El conjunt babazorro, que havia guanyat nou punts amb gols en l’afegit aquesta temporada, va tastar per una vegada la seva medicina i va desaprofitar l’oportunitat de continuar sent l’ombra del Barça al capdavant de la classificació després d’avançar-se només de començar gràcies a una falta servida per Jony que el seu capità, Manu García, va desviar lleugerament.

Quan el partit començava a despertar-se, però, el VAR va canviar un penal senyalitzat per Iglesias Villanueva al límit de l’àrea per falta a la frontal i expulsió de Rubén Duarte, i va submergir el partit en una resistència de l’Alavés contra un Eibar liderat per un pletòric Orellana, que va estavellar dues pilotes al pal. Però malgrat les llargues possessions de què va gaudir, l’equip de Mendilibar va naufragar en l’intent de perforar la porteria de Sivera, fins que curiosament l’expulsió de De Blasis va restablir la igualtat numèrica. Oxigenat també per l’entrada de Marc Cucurella, el conjunt guipuscoà va trobar les respostes que reclamava el partit i primer Joan Jordán, amb un xut esplèndid després d’una passada enrere del mateix Cucurella, i després Pape Diop, desviant a gol un córner servit a les entranyes de l’àrea, van rubricar el triomf d’un Eibar que va establint-se en la zona còmoda de la classificació a costa dels somnis del seu veí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)