Champions

El protagonista és Solari

Grup G. La solució “provisional” de Florentino Pérez estarà més a prop de ser definitiva si el Real Madrid ofereix una versió convincent al feu del Plzen

El Real Madrid de Santiago Solari torna a escena. Després de dos partits, tirats endavant sense gaire lluïment –0-4 contra el Melilla i 2-0 contra el Valladolid–, el conjunt trepitja aquesta nit territori europeu, amb la visita al feu del Viktoria Plzen, el rival a priori més feble del grup, però que els va generar moltes dificultats fa dues setmanes al Santiago Bernabéu, en el penúltim partit de Julen Lopetegui a la banqueta blanca. Després va arribar la desfeta en el clàssic, la destitució de l’entrenador guipuscoà i l’arribada de Solari al primer equip, solució “provisional”, segons va indicar el mateix club.

Tot i això, els problemes que està tenint Florentino Pérez per trobar un relleu de renom podrien modificar el rol de l’argentí, fa poc més d’una setmana al capdavant del filial. Antonio Conte, l’opció que més agradava, s’ha refredat i, d’acord amb el que indiquen a la capital estatal, un triomf convincent avui a la República Txeca i una actuació que confirmi el canvi de dinàmica diumenge a Balaídos contra el Celta farien passar Solari d’interí a definitiu. “Només puc veure una baula de la cadena. Miro el partit contra el Viktoria Plzen i estic compromès amb aquest rol, ja sigui per dos dies o per una setmana, m’és igual”, va indicar el tècnic, que va parlar dels dos enfrontaments en què ha dirigit l’equip: “Les comparacions són infructuoses. Hem fet força coses bé. Hi hem d’incidir i millorar-ne d’altres. Tots els equips tenen coses a millorar, fins i tot els que juguen molt bé.”

Per al duel, el Madrid continua amb les baixes en defensa de Varane, Marcelo, Carvajal i Vallejo, per la qual cosa Solari repetirà amb Odriozola i Reguilón als laterals. Els locals també tenen absències, i una de molt important: el davanter Krmencik.

LES FRASES

Només puc veure una baula de la cadena. Miro aquest partit i estic compromès, ja sigui per dos dies o per una setmana, m’és igual
Tots els equips tenen coses a millorar, fins i tot els que juguen molt bé
Santiago Solari
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)