Internacional

El Liverpool cau a Belgrad

Grup C. L’Estrella Roja sorprèn els ‘red’ amb un doblet de Milan Pavkov i manté les possibilitats de passar també a causa de l’empat entre el Nàpols i el PSG

NÀPOLS 1 PSG 1

NÀPOLS:Ospina, Maksimovic (Hysaj, 76’), Raúl Albiol, Koulibaly, Mário Rui, Hamsik, Allan, Fabián Ruiz (Zielinski, 71’), Callejon, Mertens (Ounas, 83’) i Insigne.PARÍS SAINT-GERMAIN:Buffon, Meunier (Kimpembe, 73’), Marquinhos, Thiago Silva, Thilo Kehrer (Choupo-Moting, 92’), Bernat, Di María (Cavani, 77’), Draxler, Verratti, Neymar i Kylian Mbappé.GOLS:0-1 (45’) Bernat. 1-1 (62’) Insigne (p.).ÀRBITRE:Bjorn Kuipers (holandès). Va ensenyar targeta a Fabián Ruiz, Thilo Kehrer, Verratti, Neymar i Kylian Mbappé.

ESTRELLA ROJA 2 LIVERPOOL 0

ESTRELLA ROJA:Borjan, Stojkovic (Gobeljic, 59’), Savic, Degenek, Rodic, Jovancic, Krsticic (Jovicic, 73’), Srnic, Marko Marin (Causic, 64’), Ben Nabouhane i Pavkok.LIVERPOOL:Alisson, Alexander-Arnold (Joe Gomez, 46’), Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Lallana (Origi, 79’), Salah, Sturridge (Firmino, 46’) i Mané.GOLS:1-0 (22’) Pavkok. 2-0 (29’) Pavkok.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (espanyol). Va ensenyar targeta groga a Marko Marin i Lallana.

El Rajko Mitic de Belgrad va viure ahir una tarda inoblidable. I és que l’Estrella Roja va completar una gesta impensable: l’equip serbi es va imposar (2-0) al Liverpool, el subcampió d’Europa i, quan falten dues jornades per acabar la primera fase, continua viu en un grup en què, a banda dels red, ha de competir amb el PSG i el Nàpols. L’heroi de l’Estrella Roja va ser el davanter centre, el 9, Milan Pavkov, que amb un doblet de golassos –el primer, de cap en un llançament de córner; el segon, amb un xutàs des de fora de l’àrea– va resoldre l’enfrontament quan tot just s’arribava al minut 30.

Torna Buffon

El veterà porter italià, ara a les files del PSG, va tornar a la Champions després de complir la sanció per l’expulsió al Santiago Bernabéu el curs passat amb la Juve, i ho va fer amb mal peu. Al camp del Nàpols i amb l’equip parisenc guanyant gràcies a una diana de Bernat, en el segon temps va cometre un clar penal que Insigne va transformar en l’empat (1-1) definitiu. El grup queda obert, amb els quatre integrants amb possibilitats de classificar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)