Champions

No hi ha dia rodó a Mestalla

Grup H. El València aconsegueix una victòria balsàmica contra el Young Boys però la remuntada del United a Torí complica el seu futur europeu

VALÈNCIA 3 YOUNG BOYS 1

VALÈNCIA:Neto, Wass, Garay, Gabriel Paulista, Gayá, Kondogbia (Rubén Vezo, 87’), Coquelin, Carlos Soler, Gonçalo Guedes (Ferran Torres, 75’), Santi Mina (Gameiro, 68’) i Rodrigo Moreno,.YOUNG BOYS:Von Ballmoos, Mbabu, Lauper, Von Bergen, Benito, Djibril Sow, Sanogo, Ngamaleu (Sulejmani, 46’), Fassnacht (Nsamé, 61’), Assalé i Hoarau (Aebischer, 75’).GOLS:1-0 (14’) Santi Mina. 1-1 (37’) Assalé. 2-1 (42’) Santi Mina. 3-1 (56’) Carlos Soler.ÀRBITRE:Istvan Kovacs (romania). Targetes grogues a Gayá, Carlos Soler, Santi Mina, Von Bergen, Benito, Mbabu, Ngamaleu i Lauper. Expulsat per vermella directa Sanogo (77’).

juventus 1 man. united 2

JUVENTUS:Szczesny, De Sciglio (Barzagli, 83’), Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, (Matuidi, 61’) Pjanic, Bentancur, Cuadrado (Mandzukic, 82’), Dybala i Cristiano Ronaldo.MAN. UNITED:De Gea, Young, Smalling, Lindelöf, Shaw, Matic, Ander Herrera (Mata, 79’), Pogba, Lingard (Rashford, 70’), Martial i Alexis (Fellaini, 70’).GOLS:1-0 (65’) Ronaldo. 1-1 (86’) Mata. 1-2 (89’) Alex Sandro en pròpia.ÀRBITRE:Ovidiu Hategan (romanès). Targetes grogues a Alex Sandro, Dybala, Matic, Ander Herrera i Anthony Martial

Una alegria a mitges. Encara que va tornar a guanyar, oxigenant una mica els ànims d’un estadi de Mestalla crispat pel mal inici del seu equip, el València va acabar la nit esborrant el seu somriure quan va assistir a la remuntada del Manchester United a Torí que, en cas d’una victòria dels red devils en la propera jornada contra el Young Boys, obligaria el conjunt de Marcelino García Toral a guanyar al feu de la Juve en.

En espera d’esdeveniments, ahir el València va recuperar eficàcia gràcies a un Santi Mina va ser capital per cimentar el triomf contra un Young Boys que va tornar a demostrar que és un equip incòmode i orgullós, i que ataca amb determinació. L’exatacant del Celta, aprofitant una pilota escopida per la fusta, va trencar el gel i va repetir encara en la primera meitat per impulsar novament el València quan semblava que es podia apagar l’espurna, just després que l’ivorià Roger Assalé afusellés Neto amb un xut creuat. Ara desviant una centrada de Carlos Soler, novament Mina va evitar que el rumor de la tribuna es disparés abans de temps.

Tens, competitiu, amb la referència sempre incòmoda del gegant Guillaume Hoarau, amb futbolistes amb arribada com Assalé, Faasnacht i Ngamaleu i amb laterals de bona projecció, acreditada a Europa com Benito i Mbabu, el Young Boys mai va abaixar els braços, va fer córrer el València i fins i tot per moments va semblar instal·lar-se a prop de Neto. Però en plena maniobra del conjunt de Berna, el València va evitar els ensurts habituals aquesta temporada gràcies a una sortida ràpida, recolzant-se amb Rodrigo Moreno, que tot i no estar gaire inspirat de cara a porteria aquesta temporada, sí que va trobar Carlos Soler a la seva esquena que, amb molta determinació, va batre Von Ballmoos amb una rematada al pal llarg que tancava una tarda laboriosa per a l’equip de Marcelino, però que permet al València seguir amb aspiracions reals de classificar-se, encara que molt disminuïdes pel que acabaria passant després al Juventus Stadium.

FRASES

Santi Mina és aire fresc per a aquest equip pel que fa a esforç, ambició i rendiment
Marcelino García Toral
entrenador del valència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)