Internacional

La pluja afegeix tensió

Copa Libertadores. Els aiguats obliguen a suspendre el primer assalt entre el Boca i el River, que es disputarà aquest vespre (20 h)

Les constants tempestes que van castigar durant tota la jornada d’ahir la ciutat de Buenos Aires van obligar a ajornar l’anhelat partit entre el Boca Juniors i el River Plate, corresponent a l’anada de la final de la copa Libertadores. Encara que el màxim organisme del futbol sud-americà, la Conmebol, va esperar tant com va poder en espera que cessés la pluja i amb l’esperança que La Bombonera, que ja havia començat a acollir públic, pogués drenar tota l’aigua, finalment va decidir cancel·lar el partit, que ara s’hauria de disputar aquest vespre (20 h, hora catalana) sempre que el temps ho permeti. I és que segons els serveis meteorològics dels principals mitjans a l’Argentina, no es descarta que els ruixats puguin continuar perjudicant Buenos Aires fins dimarts, i obliguin a allargar el serial del superclàssic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)