1a divisió

La prova de Balaídos

1a divisió. El Real Madrid avalua la seva recuperació anímica en una sortida difícil, contra un Celta que és dels màxims golejadors del campionat

Balaídos calibra l’efecte Solari. Després de tres victòries consecutives sota la batuta de l’argentí, el Real Madrid trepitja Vigo per intentar confirmar la seva recuperació futbolística i anímica contra un Celta revel, que tot i no viure en la zona noble de la classificació, ha estat capaç de donar ensurts als grans de la lliga en les últimes temporades i que disposa d’un atac, encapçalat per Iago Aspas i Maxi Gómez, que figura entre els tres més golejadors del campionat. “Ells fan moltes coses bé, i com a mínim haurem d’igualar la seva intensitat si volem endur-nos-en alguna cosa positiva. Però veig l’equip amb ganes de fer-ho”, va asseverar Solari, que en poques setmanes al capdavant del Madrid ha acumulat arguments perquè Florentino Pérez se’l cregui i l’acabi convertint en una opció com a mínim fins a final de temporada. “Sento la responsabilitat i el compromís d’aquest vestidor amb el projecte. Però només miro el partit de demà. Cada dia és definitiu”, va explicar el tècnic de Rosario, que va referir-se al rendiment de Bale, tan qüestionat durant els dies de Julen Lopetegui a la banqueta blanca: “M’ha agradat en totes les demarcacions en què ha actuat. El que ha de fer és menjar-se l’escenari cada vegada que juga, com va fer contra el Viktoria Plzen.” El gal·lès, a més, acumula bones sensacions cada vegada que s’enfronta al Celta, al qual ha marcat cinc gols en sis partits de la lliga.

La insistència del Turco

Després d’haver estat flirtejant amb la destitució, el tècnic argentí del Celta, Antonio Mohamed, suma tres partits sense perdre i mira amb optimisme la visita del Real Madrid: “Hem d’insistir en el que estem fent en els últims partits, treballar amb la mateixa alegria que estem expressant”, va manifestar el Turco, que ha tornat a deixar fora de la llista Pione Sisto.

LES FRASES

Hem d’insistir en el que hem fet durant els últims partits i jugar amb la mateixa alegria
Antonio Mohamed
ENTRENADOR DEL CELTA
El Celta fa moltes coses bé i com a mínim haurem d’igualar-los en intensitat
Santiago Solari
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)