1a divisió

Tebas, convençut de jugar a Estats Units

Futbol. El president de LaLiga creu que “el 26 de gener o l’any que ve” es disputarà un partit fora de l’estat espanyol i torna a criticar Luis Rubiales

Javier Tebas, president de LaLiga, ha assegurat que en el futur “es jugaran partit de la lliga fora del territori espanyol amb tota normalitat”, tot i que no sap, ara mateix, si serà el Girona-Barça previst pel proper 26 de gener. Tebas ha explicat anirà “fins el final” per aconseguir la disputa del partit a Miami perquè, diu, “tenim la raó”. A més, el president de LaLiga ha afirmat que ell té bona relació amb la federació espanyola de futbol, però no amb el seu president: “No estic còmode amb qui dirigeix la FEF. Portem amb gent que, primer Villar i ara Rubiales, no està capacitada per dirigir la FEF.”

Javier Tebas és partidari, ha dit, de crear un trofeu amb el nom de Leo Messi. “Quan deixi de jugar, crec que s’haurà de crear un premi amb el seu nom. És el millor jugador de la història”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)