1a divisió

El Madrid aposta per Solari

LaLiga. El club blanc comunica a la federació que l’argentí deixa de ser interí i seguirà fins a final de temporada en el mateix dia que Antonio Conte s’autodescarta

El Real Madrid disposava de 15 dies després de la destitució de Julen Lopetegui per fitxar un entrenador o mantenir la confiança en Solari. El club blanc ha fet ja el pas i ha enviat a la federació espanyola tota la documentació per fer que l’argentí deixi de ser interí. El dubte ara és saber si seguirà més enllà del mes de juny i en aquest aspecte, La Sexta ha avançat aquest migdia que signarà contracte fins al 2020.

L’aposta per Solari deriva dels bons resultats en els quatre primers partits, però també dels problemes per fitxar un entrenador de referència. Ni Bèlgica vol deixar anar Robert Martínez ni Florentino Pérez abonarà els més de 40 milions d’euros que costaria treure Pochettino del Tottenham. Hi ha l’opció d’Antonio Conte, que no fa gràcia a alguns pesos pesats de la plantilla madridista per la seva mà dura i exigència en el treball físic. L’italià , a més s’ha autodescartat avui. “No m’he sentit utilitzat pel Madrid en absolut. Per l’entrenador que sóc, vaig preferir i prefereixo esperar a juny per trobar una nova feina. Però mai se sap. Potser en dos o tres mesos tornen les ganes d’entrenar i desmenteixo això que acabo de dir”, ha afirmat a la RAI en ser preguntat pel Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)