1a divisió

Detingudes tres persones de l’entorn de Benzema

Futbol. La detenció està emmarcada en una investigació per un presumpte intent de segrest el mes passat

Tres persones han estat detingudes a París en el marc de la investigació judicial oberta a l’octubre per la presumpte temptativa d’extorsió després de la denuncia d’un intermediari que va acusar algunes persones de l’entorn del jugador del Real Madrid Karim Benzema d’intent de segrest. Segons el setmanari francès Le Point, els detinguts són dos homes i una dona a qui la policia volia confrontar amb Léo D’Souza, el denunciant, que va assegurar haver escapat d’un intent de segrest el passat 8 d’octubre a París. Segons D’Souza, una persona vinculada a Benzema va intentar que pugés a una furgoneta per demanar-li explicacions sobre 50.000 euros que el futbolista li havia entregat perquè els portés des del Marroc fins a França. El denunciant assegura que els duaners de Marràqueix li van requisar els diners, procedents d’un patrocinador del jugador al país africà, però que l’entorn de Benzema li reclama els diners perquè no el creu.

Quan es va conèixer l’assumpte, Sylvain Cormeir, advocat de Benzema, va explicar que s’havia presentat una denuncia per abús de confiança i que en posaria una altra per denuncia calumniosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)