Internacional

La selecció espanyola cau a Croàcia a l’últim instant (3-2)

La selecció espanyola s’ha complicat la classificació per a la lliga de les Nacions després d’igualar per dues ocasions els gols de Croàcia a la segona meitat abans de veure com en el minut 90 Jedvaj feia el 3-2). L’onze de Luis Enrique necessita un empat diumenge dels balcànics a Wembley. Quatre jugadors del Barça han disputat els 90 minuts: Jordi Alba, Sergi Roberto, Busquets i Rakitic.

Croàcia ha protagonitzat una gran arrencada, amb una bona pressió i arribades perilloses. L’extrem de l’Inter Perisic ha estat l’home més perillós fregant el gol en tres arribades, sobretot amb un xut al pal.

La segona part ha resultat més moguda. En el 54’ Perisic li ha robat la cartera a Sergi Roberto en la sortida de la pilota i l’ha cedida a Kramaric, que ha superat De Gea per baix. La reacció del combinat de Luis Enrique ha estat immediata amb una jugada que ha iniciat Ceballos i després de combinar amb Iago Aspas la passada la mort d’Isco l’ha rematada el migcampista madridista. Isco ha tingut el segon a continuació, però ha topat amb el travesser. El domini visitant no ha evitat forats defensius. Rakitic, després d’una gran acció personal, ha rematat fora, però en el 68’ Jedvaj ha aparegut totalment sol al segon pal en una falta lateral per fer el 2-1. Rebic s’ha plantat sol davant De Gea, que ha evitat el tercer. Pecat mortal perquè en la rèplica Morata ha estat tou quan només l’havia d’empènyer a un pam de porteria i en el 76’ Versaljko ha tocat la pilota amb el braç i l’àrbitre ha indicat penal. Ramos no ha perdonat. Marco Asensio ha tingut el 2-3 i ha rematat als núvols. La fe dels locals ha trobat recompensa en el descompte amb una jugada llarga en què De Gea ha evitat d’entrada el 3-2, però de nou ha aparegut Jedvaj per donar esperances als balcànics.