Internacional

De Gea, en el punt de mira

Amistós. El porter del United centra la crítica, el dia que la selecció espanyola juga un duel sense transcendència contra Bòsnia, i ha d’esperar un empat a Wembley entre Anglaterra i Croàcia

El millor porter del món segons la FIFA –així ho va posar de manifest l’ens guardonant-lo el passat mes de setembre– està en el focus quan es posa sota la porteria de la selecció espanyola des de la copa del món. I és que el porter del Manchester United va protagonitzar una actuació desafortunada a Rússia, allunyat del seu nivell, pràcticament sense intervenir i amb algun error gruixut pel mig. “Mai he tingut dubtes amb De Gea; és un jugador top”, va dir Luis Enrique a la seva arribada a la banqueta del combinat estatal per tancar un debat que s’ha tornat a obrir després del partit contra Croàcia de dijous, en què De Gea va tornar ser criticat per la seva actuació. “Considero les crítiques injustes quan són generalitzades. A un porter no li marquen gols perquè estigui més o menys encertat; la pilota ha arribat allà, ha passat per altres línies”, va dir ahir Luis Enrique en la prèvia de l’amistós (20.45 h/La 1) que Espanya disputa contra Bòsnia i Hercegovina aquesta nit a Las Palmas, defensant el número 1 del combinat estatal. No obstant això, en tractar-se el d’avui d’un partit intranscendent el sentinella dels red devils podria ser avui suplent en benefici de Kepa Arrizabalaga.

El primer lloc, en joc

Hores abans, a Wembley (15 h), s’haurà disputat l’Anglaterra-Croàcia que haurà decidit el grup 4 de la lliga A de la Nations League. Qui guanyi de les dues seleccions serà la primera classificada i la que certificarà l’accés a la final a quatre; qui perdi descendirà. En cas d’empat, Espanya serà líder del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)