Internacional

La UEFA i l’ECA descarten una superlliga europea

Futbol. El president de l’associació de clubs, Andrea Agnelli, assegura que fa anys que no es parla de la creació d’una nova competició

Alexander Ceferin, president de la UEFA, ha assegurat que “la superlliga està fora de debat” en una roda de premsa a Brussel·les i afirma que “gairebé ningú ho ha discutit en 2018”. El màxim mandatari del futbol europeu ha assegurat, a més, que no creu que en un futur s’organitzi una competició “privada i secreta”, tal i com es va publicar fa unes setmanes després de les filtracions de Football Leaks. En la mateixa línia ha parlat el president de l’ECA (Associació de Clubs Europeus), Andrea Agnelli, que ha afirmat que la superlliga està “descartada” per part de l’ECA i de la Juventus, club que presideix. “No hi ha hagut converses sobre la superlliga des de 2015”, ha afegit el dirigent italià, que afegeix que “estem feliços” treballant amb la UEFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)