1a divisió

Sergio Ramos, sota la lupa

1a divisió. Segons els documents de ‘Football Leaks’, l’andalús hauria incomplert les normes d’antidopatge en dues ocasions, si bé el Madrid ho va desmentir immediatament en un comunicat

Sergio Ramos hauria incomplert fins en dues ocasions les normes d’antidopatge en el futbol. Segons van publicar ahir Mediapart i Der Spiegel, mitjans amb accés als documents de Football Leaks, i si bé el Real Madrid ho va desmentir a través d’un comunicat, el central hauria donat positiu per dexametasona en el control de després de la final de la Champions contra la Juve el 2017. Segons la informació, Ramos hauria admès que va rebre una punxada d’aquest producte al genoll i una a l’espatlla abans de la final, si bé els metges del club no ho van comunicar abans del test antidopatge a causa de “l’eufòria després de la victòria”, una explicació que hauria empès la UEFA a arxivar el cas, donant per bona la versió del conjunt blanc i només reclamant a través d’una carta “extremar la cautela” a l’hora d’omplir el formulari de control antidopatge.

La de la final de la Champions, però, no seria l’última vegada que el central hauria violat la normativa antidopatge i durant el mes d’abril d’aquest mateix any s’hauria negat a sotmetre’s a un control passant abans per la dutxa, cosa que, juntament amb anar al bany, no està permesa, i que posa el capità del Madrid sota sospita, si bé el Real Madrid va reaccionar a la informació amb un comunicat en què ho desmenteix tot. “Sergio Ramos mai ha incomplert una normativa de control antidopatge”, va escriure el club al seuc web, precisant: “La UEFA va sol·licitar informació puntual i va tancar l’assumpte referit de forma immediata, com és habitual en aquests casos, després de la verificació dels mateixos experts de l’agència mundial d’antidopatge (AMA) i la mateixa UEFA. Sobre l’episodi del partit contra el Màlaga, el Madrid no va voler fer valoracions perquè la considera insubstancial.

Eibar, territori amable

Quatre victòries en quatre visites a Ipurua. I en dues, golejades (1-4 i 0-4). Encara que Eibar reuneixi tots els ingredients per ser considerada una visita incòmoda, amb un estadi de dimensions reduïdes i un rival que amb José Luis Mendilibar a la banqueta no regala res, competint per cada pam de terreny, al Real Madrid no li ha anat gens malament en les seves visites a la frontera que separa Biscaia i Guipúscoa i avui hi tornarà per cinquena vegada per intentar allargar la bona dinàmica que du des de l’arribada a la banqueta d’un Santiago Solari que ja llueix la seva condició de tècnic permanent. Ho fa de manera austera. “No canvia res, el compromís amb el dia a dia és el mateix que els onze anys que estic vinculat a la institució”, va dir ahir. Però li permet afrontar amb més calma una temporada que continua deixant entrebancs, ara amb Marco Asensio en el centre de la diana després de comentar que hi havia jugadors amb més jerarquia que ell per estirar el carro madridista. “A mi les úniques declaracions que m’interessen són les que ofereixen els futbolistes sobre el terreny de joc. Aquí tots estirem el carro del Real Madrid, cadascú des de la seva responsabilitat”, va expressar l’argentí, que no va voler discernir jerarquies dins del vestidor: “El rol d’Asensio és el mateix que el dels seus companys. Cadascú té les seves responsabilitats i la dels futbolistes és parlar dins del terreny de joc.”

I avui hauran de fer-ho al feu d’un Eibar que ha començat amb la recepta de sempre, pressionar i viure de la intensitat, però que acumula resultats irregulars. “No sé si serà un partit tancat, però espero un Eibar guerrer, intens, agressiu i amb els conceptes del que vol fer molt assimilats”, va explicar un Solari a qui l’aturada de seleccions ha servit per continuar modelant l’equip i especialment per recuperar peces clau en la seva línia defensiva com Marcelo, Carvajal i Varane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)