1a divisió

Ipurua fa tornar el Madrid a l’ombra

1a divisió. Solari estrena càrrec permanent amb una derrota sense pal·liatius contra un Eibar amb un gran Cucurella

EIBAR 3 REAL MADRID 0

EIBAR:Riesgo, Peña, Oliveira, Ramis, José Ángel, Escalante, Jordán, Cucurella, Orellana (Sergio Álvarez, 83’), Enrich (Charles, 74’) i Kike (De Blasis, 88’).REAL MADRID:Courtois, Odriozola (Carvajal, 54’), Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Kroos, Modric (Isco, 63’), Ceballos, Marco Asensio (Vinicius, 74’), Bale i Benzema.GOLS:1-0 (16’) Escalante. 2-0 (51’) Sergi Enrich. 3-0 (57’) Kike.ÀRBITRE:Martínez Munuera (valencià). Targetes grogues a Cucurella, Jordán i Gareth Bale.

I de sobte, Ipurua va esclatar als nassos de Santiago Solari. Escenari amable per als blancs des de l’arribada a primera dels bascos el 2014 –hi havia guanyat en les seves quatre visites–, ahir es va convertir en un infern per al nou entrenador madridista, que estrenava càrrec permanent, i que va veure com el seu equip abaixava de nou el cap, atropellat per un Eibar sempre esmolat i convençut. Marc Cucurella, que vestit de blau i grana va viure una tarda somiada contra el seu etern rival, va participar en els tres gols del conjunt basc i va enfonsar el pit d’un Real Madrid incapaç de sobreviure a la pressió elevada del conjunt de Mendilibar. Només Thibaut Courtois va salvar els blancs d’una golejada més gran.

En el primer partit després de signar per tres anys com a entrenador del Madrid, Solari va sentir el desconsol que al seu dia va envair la mirada futbolística de Lopetegui. El seu equip va ser incapaç de trobar un discurs favorable en un estadi reduït, on ahir la sensació d’asfixia va ser real. Modric continua sense agafar les regnes, Marco Asensio viu lluny de ser el revulsiu que reclamava el moment, Bale no surt de l’ombra i, malgrat algun detall de Benzema en el tram inicial, no va haver-hi rèplica al futbol desenfadat d’un Eibar que va tenir en Cucurella la seva alenada d’aire fresc. Ple de coratge tot i no jugar en la seva posició, habitual, el lateral –ahir migcampista– cedit pel Barça va projectar-se amb determinació, i va foradar amb insistència el sector dret de la defensa del Madrid, ja fos amb Odriozola primer o Carvajal, després. Tots els gols, de fet, van començar als peus del català. El primer amb una passada que, després d’enredar-se dins l’àrea, va aprofitar Escalante per inaugura el marcador. Ja en la represa, Cucu va robar amb caràcter una pilota a Odriozola i va entregar el gol a Sergi Enrich, que va creuar la pilota amb categoria. I ja en ple desconcert, una nova centrada del futbolista d’Alella la va pessigar el mateix Enrich perquè Kike acabés de culminar una victòria històrica, la primera de l’Eibar contra el Madrid, i que torna a enfonsar la nau blanca en un mar de dubtes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)