Internacional

City i Liverpool golegen i mantenen el pols pel lideratge

Futbol. Els de Guardiola s’han imposat per 0-4 al West Ham mentre que els ‘reds’ han guanyat a l camp del Watford. El Tottenham ha superat al Chelsea (3-1) i és el tercer classificat

Manchester City i Liverpool no afluixen i mantenen viva la pugna per la Premier League després de golejar el West Ham i el Watford respectivament. Els homes de Pep Guardiola s’han imposat al West Ham amb una primera part impecable i en què els citizen han sentenciat amb gols de David Silva, Sterling i Leroy Sané. El domini dels de Guardiola s’ha mantingut en tot moment, i Sané ha marcat el quart en el 94’.

Mentrestant, el Liverpool no perd pistonada i s’ha imposat amb un marcador clar al camp del Watford. Els de Jurgen Klopp no han pogut marcar fins la segona part, quan s’han avançat amb un gol de Mohamed Salah. Alexander-Arnold ha fet el segon ben entrat en segon temps i Firmino, que ha fet un gran partit, ha arrodonit el marcador amb el 0-3 en l’últim minut.

Amb aquests resultats, el City continua líder amb 35 punts, dos més que el Liverpool. El tercer en la classificació és el Tottenham, amb 30 punts, després d’imposar-se per 3-1 al Chelsea, ara quart classificat. Amb un gran Heung-Min Son, els spurs, rivals del Barça a la Champions, han deixat sentenciat el partit abans del descans, amb dianes de Dele Alli i Harry Kane. Son ha per el tercer gol dels locals en l’inici de la represa i Olivier Giroud, en el 85’, ha fet el gol de l’honor pel Chelsea.