Internacional

Victòria del PSV contra el Heerenveen (3-0)

Futbol. El rival del Barça a la Champions ha golejat abans de la visita dels de Valverde el proper dimecres

El PSV Eindhoven ha superat el Heerenveen per 3-0 en l’últim partit abans de rebre el Barça en partit de la lliga de campions el proper dimecres. Els de Van Bommel s’han avançat amb un gol de Lozano en el minut 11 i, tot i el domini, no han pogut tancar el matx fins la segona part. Després del descans, Luuk de Jong ha deixat molt ben encarat el partit amb un golàs de xilena. En el 66’, Lozano, de nou, han certificat el triomf del PSV, que es manté líder de l’Eredivisie amb cinc punts de marge sobre l’Ajax.