1a divisió

Triomf i lideratge al Pizjuán

1a divisió. Un gol d’André Silva, el vuitè aquest curs, i les intervencions de Vaclík permeten al Sevilla superar el Valladolid i situar-se al capdamunt de la taula

SEVILLA 1 VALLADOLID 0

SEVILLA:Vaclík, Sergi Gómez, Kjaer, Carriço, Escudero, Aleix Vidal, Banega (‘Mudo’ Vázquez, 73’), Roque Mesa, Sarabia (Promes, 88’), André Silva (Amadou, 82’) i Ben Yedder.VALLADOLID:Masip, Nacho, Calero, Joaquín, Antoñito, Borja, Alcaraz (Enes Ünal, 58’), Míchel, Toni Suárez (Leonardo, 84’), Óscar i Cop (Daniele Verde, 70’).GOLS:1-0 (30’) André Silva.ÀRBITRE:Del Cerro Grande (col·legi madrileny). Grogues a Carriço, Escudero, Aleix Vidal, Antoñito, Borja i Joaquín.

ATHLETIC 1 GETAFE 1

ATHLETIC:Herrerín, Balenziaga (Nolaskoain, 62’), Íñigo Martínez, Unai Núñez, De Marcos, Beñat, San José, Muniaín, Raúl García (Córdoba, 58’), Susaeta (Aduriz, 81’) i Williams.GETAE:David Soria, Antunes, Cabrera, Djené, Damián Suárez, Arambarri, Maksimovic, Ndiaye (Cristóforo, 90’), Foulquier (Portillo, 74’), Arnaiz i Jorge Molina (Ángel, 74’).GOLS:1-0 (67’) Nolaskoain. 1-1 (77’) Mata.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Grogues a Íñigo Martínez, Unai Núñez, Córdoba, Nolaskoain, Aduriz, Cabrera, Arambarri, Mata i Ndiaye.

VILA-REAL 2 BETIS 1

VILA-REAL:Asenjo, Pedraza, Víctor Ruiz, Funes Mori, Mario Gaspar (Llambrich, 67’), Trigueros (Morlanes, 40’), Cáseres, Cazorla, Fornals, Chukwueze i Gerard Moreno (Bacca, 79’).BETIS:Pau López, Feddal (Tello, 61’), Bartra, Mandi, Júnior Firpo, Francis, William Carvalho, Guardado (Lo Celso, 64’), Canales, Joaquín (Sergio León, 69’) i Loren.GOLS:1-0 (52’) Gerard Moreno. 2-0 (54’) Chukwueze. 2-1 (90’) Lo Celso.ÀRBITRE:Prieto Iglesias (col·legi navarrès). Grogues a Víctor Ruiz, Morlanes i Canales.

Amb més ofici que brillantor però amb l’efectivitat habitual, el Sevilla va superar per la mínima (1-0) el Valladolid i va recuperar així el lideratge del campionat aprofitant l’empat del Barça al Wanda. Conscient de la dificultat de trobar espais contra un Valladolid que a hores d’ara és el tercer equip menys golejat de la competició, la primera meitat va convertir-se en un monòleg per al conjunt de Machín fins que, al cap de mitja hora de partit, André Silva va transformar l’únic gol de la tarda al Pizjuán. L’internacional portuguès, protagonista aquesta setmana després que Caparrós assegurés que el club té previst executar l’opció de compra per ell, no va desaprofitar una precisa centrada de Sarabia –cinquena assistència– per superar Masip amb una ajustada rematada de cap. El Valladolid, amb més presència ofensiva després de la represa, va posar en dificultats un Sevilla que, gràcies al VAR –dos gols anul·lats a Ünal– i les intervencions de Vaclík, va poder segellar el triomf i el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)