Internacional

La policia registra l’estadi de River Plate

Libertadores. Les directives dels dos equips es reuniran demà per buscar una nova data i ubicació per a la tornada de la final

La policia ha registrat aquesta tarda l’estadi Monumental de River Plate dins la investigació dels Barras Bravas, a qui es culpa de l’atac a l’autocar de Boca i els incidents que van obligar a suspendre la tornada de la final de la copa Libertadores entre els dos grans rivals de Buenos Aires. Els cossos policials ja van arrestar un dels caps dels ultres de l’equip, Héctor Caverna Godoy, a qui se li van trobar 160.000 euros i 300 entrades per al partit. Va ser allibertat hores més tard. Les directives dels dos clubs es reuniran avui amb membres de la Comnebol per estudiar un nou dia i ubicació per al desenllaç de la final de gran competició sud-americana.

Els incidents que van dur a la suspensió segueixen portant cua. Al llarg del dia d’avui les declaracions de condemna i un cop més amenaces de futura contundència s’han anat repetint, per boca del president del país Mauricio Macri, ex-màxim dirigent de Boca, o la ministra de Seguretat, Patricia Bullrich. “Els Barras Bravas són màfies enquistades en el futbol des de fa més de 50 anys i quan combats la màfia, molts cops les màfies es defensen. Cal treballar per a què tinguin menys impacte, però no cal dubtar que el camí és eradicar la violència”, ha sentenciat el cap del gabinet de ministres, Marcos Peña.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)