Champions

El Madrid toca terra ferma

Grup G. El conjunt de Solari s’assegura la primera plaça del grup a costa d’un Roma sense punteria en la primera part i que es dissol en la segona

ROMA 0 REAL MADRID 2

ROMA:Olsen, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, N’Zonzi (Coric, 64’), Cristante, Cerngiz Ünder, Zaniolo (Karsdorp, 69’), El Shaarawy (Kluivert, 22’) i Schick.REAL MADRID:Courtlois, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Marcos Llorente, Modric (Fede Valverde, 80’), Toni Kroos, Lucas Vázquez, Bale (Marco Asensio, 84’) i Benzemá (Mariano, 77’).GOLS:0-1 (47’) Bale. 0-2 (59’) Lucas Vázquez.ÀRBITRE:Clément Turpin (francès). Grogues a Zaniolo, Varane i Modric.

cska moscou 1 v. plzen 2

CSKA MOSCOU:Akinfeev, Mario Fernandes, Nababkin, Becao, Chernov, Shennikov (Efremov, 46’), Bistrovic, Vlasic, Sigurdsson, Oblyakov (Kuchaev, 72’) i Chalov (Zhamaletdinov, 80’).VIKTORIA PLZEN:Hruska, Reznik, Hejda, Hubnik, Limberskiy (Kopic, 46’), Prochazka, Hrosovsky, Cermak, Petrzela (Havel, 70’), Kovaric i Chory (Reznicek, 80)’.GOLS:1-0 (10’) Vlasic, de penal. 1-1 (56’) Prochazka. 1-2 (81’) Hejda.ÀRBITRE:Danny Mekkelie (holandès). Targetes grogues a Oblyakov, Chalov, Hubnik, Hrosovsky i Kopic

El Real Madrid ja és a vuitens de final, i amb la primera plaça de grup a la butxaca faci el que faci en l’última jornada contra el CSKA de Moscou, després de noquejar un Roma que va tenir el seu moment en el partit, que va perdonar, i que es va esmicolar en una segona meitat en què una errada de Fazio va incentivar la victòria blanca.

Descarregat de pressió pel triomf del Viktoria Plzen a Moscou, que ja li garantia el futur europeu abans de començar el partit a l’Olímpic, Solari va poder buscar nous horitzons per al seu equip, un altre cop de timó per intentar redreçar un rumb que va de banda a banda des de l’inici de temporada, i en què va descarrilar novament a Ipurua. Així, el tècnic argentí va sorprendre enviant a la tribuna Isco, que va perdent influència i, per primera vegada des de començament de temporada, fent confiança a Marcos Llorente, únic especialista en el rol de mig centre en absència de Casemiro.

Però tampoc els retocs del tècnic de Rosario van afinar els sentits del Madrid, que malgrat que va disposar d’una ocasió de Modric que va repel·lir Olsen, va viure assetjat per la possessió d’un Roma a la qual només li va faltar punteria per encetar el marcador en el primer acte. Sobretot a Cenguiz Ünder, que amb el temps complet va enviar per sobre del travesser un gol cantat. Abans, Fazio, Schik (relleu de Dzeko) i Kolarov amb un potent xut, havien fet trontollar ja la porteria de Courtois.

I a falta d’una versió fresca, el Madrid es va haver de conformar amb accions aïllades. Primer amb una imprudència de Fazio que va posar el gol en safata a Gareth Bale i, tot seguit, ja amb el partit més trencat, amb una transició que Lucas Vázquez, assistit per Benzema, acabaria allotjant al fons de la porteria d’Olsen.

No va haver-hi segones oportunitats per al Roma, incapaç de reenganxar-se a l’argument d’un partit que deixa el Madrid al capdavant del grup i ja preparat per tornar a entrar a disputar les eliminatòries definitives de la seva competició fetitxe.

FRASES

Hem hagut de madurar el partit, a vegades s’ha de guanyar així. Per això duren 90 minuts
Santiago Solari
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Necessitàvem revertir les sensacions després del que va passar a Eibar
Lucas Vázquez
JUGADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)