Internacional

Oficial: El River-Boca es jugarà al Bernabéu

El partit entre River Plate i Boca Juniors es jugarà al Santiago Bernabéu el proper diumenge 9 a les 20.30 hores, tal i com ha anunciat el president de la Conmebol, Alejandro Domínguez. Després de que fos ajornat el cap de setmana passat per l’agressió dels aficionats locals a l’autocar de Boca, la Conmebol tenia clar que la tornada de la final de la copa Libertadores s’havia de disputar fora de l’Argentina, i després de descartar escenaris com Asunción, Doha i Miami, l’estadi del Real Madrid ha estat l’escollit. A més, Domínguez ha anunciat que al feu madridista hi haurà les dues aficions presents.

El Madrid i el Rayo juguen fora el cap de setmana del 8 i 9 de desembre, que és un pont, i només té partit a casa l’Atlético. El feu madridista en els últims anys ha estat notícia per la negativa a acollir la final de la copa del Rei quan la disputava el Barça amb excuses bizantines com obres en els lavabos.

Amb la disputa del partit, es confirma que la Conmebol no accepta la ptició de Boca Juniors de suspendre el matx i donar-los el títol, però sí que hi haurà sanció per a River Plate: dos partits de sanció a porta tancada en competicions Conmebol durant el 2019 i una multa de 400.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)