1a divisió

Isco centra el debat

1a divisió. Solari insisteix que la situació del mitjapunta andalús, que va quedar desconvocat a Roma, és “una qüestió puntual” i defuig totes les preguntes que apunten a un conflicte

Isco amunt, Isco avall. No hi ha cap setmana sense debats al Real Madrid i, entomat el sotrac de les declaracions de Marco Asensio, que assegurava que no és ell qui ha d’estirar la nau blanca, el madridisme s’ha submergit en un degoteig d’esdeveniments al voltant del futbolista andalús, aigualit des de la destitució de Julen Lopetegui i consumit dimarts a Roma, on Santiago Solari va decidir esborrar-lo de la nòmina i ni tan sols incloure’l en la banqueta. “És un tema que no dona més de si”, va reiterar fins a quatre vegades ahir a Valdebebas el tècnic de Rosario, incapaç de donar arguments sòlids per a una situació que en algun moment ha descarrilat. “És una situació puntual”, va reivindicar l’argentí, intentant tenyir de normalitat la poca presència d’un futbolista que, si bé va haver d’aturar-se durant el primer tram de competició a causa d’una operació d’apendicitis, havia de ser fonamental en la temporada post-Cristiano Ronaldo a Madrid.

Des del canvi d’entrenador, però, Isco no ha estat titular ni una sola vegada i només ha entrat tres estones. Ara falta veure si Solari l’inclourà en la nòmina per rebre un València que, tot i que acaba de perdre a Torí i de quedar sense possibilitats d’accedir als vuitens de final de la Champions, ha encadenat tres victòries en la lliga que li han permès deixar enrere les sensacions enrarides del principi de temporada. “Sabem que contra ells haurem de ser agressius perquè són un equip organitzat i que concedeix molt pocs gols en transició”, va observar ahir Solari.

El València, això sí, fa deu anys que no guanya al Santiago Bernabéu, quan un doblet de David Villa i una diana al final d’Arizmendi van tombar (2-3) el Real Madrid, aleshores entrenat per Bernd Schuster. “Que estan sent més irregulars que altres temporades és una qüestió estadística. Però el Real Madrid continua sent un equip que pot guanyar contra qualsevol”, va indicar ahir Marcelino García Toral, que va fer un plantejament “similar” al que havia fet a Torí, si bé haurà de canviar alguna peça ja que Rodrigo Moreno no ha entrat en la convocatòria a causa d’uns problemes físics. A canvi, el tècnic asturià sí que recupera peces importants en defensa com Ezequiel Garay i Piccini per intentar derrotar un rival al qual només ha pogut vèncer en dues de les 14 ocasions en què s’hi ha enfrontat.

FRASES

Haurem de ser agressius perquè el València és un equip molt organitzat tàcticament
Santiago Solari
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Que el Madrid està sent irregular és una qüestió estadística, però pot guanyar a qualsevol equip
Marcelino García Toral
ENTRENADOR DEL VALÈNCIA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)