Internacional

‘Der Spiegel’ contradiu Ronaldo

Futbol. El rotatiu alemany treu nous documents que permetrien la reconstrucció de la conversa entre el portuguès i els seus advocats en què el jugador confessa la violació a Mayorga

El rotatiu alemany Der Spiegel es manté ferm en les seves afirmacions sobre la presumpta violació de Cristiano Ronaldo a Kathryn Mayorga a Las Vegas l’any 2009. Tot i que l’actual jugador de la Juventus ha desmentit sempre aquestes acusacions, el mitjà alemany aporta documents que demostrarien que Ronaldo va confessar-ho als seus advocats. Es tracta d’una sèrie de correus electrònics que permetrien reconstruir “segons el qual Ronaldo va confessar als seus advocats que va violar la voluntat declarada de l’estatunidenca Kathryn Mayorga en un hotel de Las Vegas i va tenir sexe amb ella”. El rotatiu alemany assegura que els nous documents permeten una reconstrucció meticulosa de qui ha creat, editat i enviat el documents dels seus advocats” i, afegeix, que en un qüestionari adjunt als correus electrònics respòs pel futbolista: “Ronaldo descriu, entre d’altres coses, que Mayorga repetidament va dir “no” i “atura’t” i que després es va queixar de que l’hagués obligat a mantenir relacions sexuals.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)