Internacional

River no accepta jugar al Bernabéu

Futbol. El club que presideix Rodolfo d’Onofrio insisteix en què rebutja el canvi de seu i afirma que prendrà accions legals que calguin per impedir el trasllat del matx

River Plate no està conforme amb la decisió de la Conmebol de que el partit de tornada de la final de la copa Libertadores es disputi al Santiago Bernabéu. En un comunicat, el club de Buenos Aires ratifica el seu rebuig del canvi de seu i remarca que la decisió “desnaturalitza la competició, perjudica a qui va comprar la seva entrada i afecta a la igualtat de condicions a partir de la seva pèrdua de la condició de local”. River Plate, que vol que el matx es jugui al Monumental tal i com estava previst en un inici, no descarta emprendre accions legals per evitar que el River-Boca es disputi el proper cap de setmana a Madrid.

River Plate argumenta que els incidents que van acabar amb l’atac a l’autocar de Boca Juniors i, de retruc, l’ajornament del matx “no són de cap manera responsabilitat del club”, ja que el govern argentí ha assumit, diu, la plena responsabilitat. Per tant, el club considera que el trasllat del partit a Madrid com un càstig injust a l’afició.

En el comunicat, River també assegura que és “incomprensible” que l’Argentina no pugui celebrar “el clàssic més important del futbol argentí” de la mateixa manera que sí que pot acollir la reunió del G20, i considera que “l’AFA no poden ni han de permetre que un grapat de violents impedeixin la disputa del superclàssic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)