1a divisió

El Madrid sua de nou per la manca de gol (2-0)

LaLiga. El València frega l’empat després d’una primera part de clara superioritat blanca i gol en pròpia porta de Waas

El Real Madrid ha superat el València aquesta nit per 2-0 en un altre partit en què ha patit de valent per la manca de pólvora.

El partit ha arrencat amb una ocasió del Madrid en una gran volea de Benzema. El marcador no ha trigat gens a inaugurar-se perquè en el minut 7 Carvajal ha robat la pilota dins l’àrea i la centrada ha trobat el cap de Waas, que intentant rebutjar-la l’ha enviada al fons de la xarxa. En el 28’ Neto ha evitat el segon en una canonada dins l’àrea petita de Bale.

La superioritat del Madrid no s’ha traduït un cop més en gols i el València ha tingut ocasions clares per empatar a la segona part. Santi Mina s’ha plantat sol davant Courtois i ha enviat la pilota als núvols i la cara del porter belga ha solucionat un mà a mà amb Batshuayi. Gabriel també l’ha tinguda a pilota aturada. Però el Madrid en el tram final ha disposat d’opcions clares. Un defensa sota pals li ha negat el gol a Marco Asensio i en el 82’ Benzema ha assistit Lucas Vázquez en el 2-0.