1a divisió

“És un repte apassionant”

Copa. El nou tècnic de l’Athletic Club, Gaizka Garitano, s’estrena avui mateix a l’Alcoraz però amb la vista més posada en la lliga. “No tenim temps per construir i hem d’obtenir resultats immediats”, va destacar

Sense acte de presentació oficial i després de dur a terme la seva primera sessió d’entrenament, Gaizka Garitano va pronunciar les primeres paraules com a nou entrenador de l’Athletic Club. “Tinc il·lusió i ganes, vull transmetre energia. És un repte apassionant i difícil que no vaig tenir cap dubte d’acceptar. El primer dia sempre és especial i estic feliç”, va relatar el preparador basc, que avui mateix dirigirà el seu primer partit a l’Alcoraz en la tornada de l’eliminatòria contra l’Osca i amb la tranquil·litat que atorga el 4-0 assolit a l’anada. Més pendent del duel de dilluns contra el Girona a la lliga, Garitano no va amagar la preocupació pel rumb de l’equip en aquest primer terç de la temporada, en què l’Athletic ocupa zona de descens després d’haver sumat un sol triomf en catorze jornades. “No hi ha miracle ni recepta màgica més enllà de treballar i creure que estem jugant per una cosa bonica. Aquest equip està acostumat a disputar finals i ara, amb la mateixa il·lusió, jugarem per salvar la categoria”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)