Internacional

Sarri es feia el modest

Premier League. El Chelsea aparta el Manchester City (2-0) del lideratge en benefici del Liverpool, que goleja amb ‘hat-trick’ de Salah

“Com se supera el City? No ho sé. Sempre que he jugat contra Guardiola he perdut.” Maurizio Sarri es mostrava així de sincer abans del duel d’ahir a Stamford Bridge, però l’italià es feia el modest. El Chelsea va cedir la pilota als skyblue, però li va tancar els espais pel centre i va fer que tot el joc fos per la banda dreta, derivat més tard en centrades des de lluny, l’antítesi del segell de Guardiola. Els blue van frenar així el vigent campió, que va caure per primer cop a la Premier League. En el minut 43 Hazard va fer una passada de la mort entre un bosc de cames a l’arribada de Kanté i en el 80’ David Luiz va rematar de cap un córner.

El nou líder i únic imbatut és el Liverpool, que no va donar opció al Bournemouth i a sobre va viure la revifalla de l’instint golejador de Salah. L’estrella dels reds va signar un hat-trick i un gol en pròpia porta va tancar un contundent 0-4.

La lluita pel títol sembla cosa de dos, si bé els perseguidors van fer els deures. El Tottenham es va imposar al Leicester amb gols de Son i Dele Alli i és tercer a cinc punts, mentre que l’Arsenal va suar per desfer-se del Huddersfield amb una volea espectacular de Torreira dins l’àrea.

Finalment, el United va viure la primera golejada des del setembre en vèncer el cuer Fulham 4-1 en un duel que es va posar de cara amb un golàs matiner d’Ashley Young (13’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)