Champions

El tràmit del Madrid deriva en esbroncada (0-3)

Lliga de campions. El CSKA goleja els blancs al Bernabéu, que centra l’ira en Isco

El tràmit de l’últim partit sense res en joc s’ha convertit en un malson per a Solari i el Madrid amb la derrota contra el CSKA 0-3 i els xiulets del Bernabéu, centrats sobretot en Isco.

Solari ha apostat per una barreja de suplents i titulars i el Madrid ha dominat amb claredat, generant força ocasions de gol. Vinicius ha estat el jugador més desequilibrant, però el que el brasiler creava, Marco Asensio o Isco ho espatllaven. El CSKA, en canvi, ha estat més efectiu. En el 37 la pilota ha arribat a Txalov i el davanter centre ha fet un retall a la frontal i s’ha tret un xut impecable amb l’esquerra a l’escaire. Sense temps a pair-ho, gran acció da’tac dels russos amb protagonisme dels dos laterals. Toc d’esperó de Txalov, arribada de Fernandes, aturada de Courtois i des de l’esquerra apareix Xennikov per fer el 0-2. Descans i esbroncada del públic.

La tensió ha anat a més a la segona part quan Vinicius ha superat dos defensors i ha assistit Isco, que ha estat lent, deixant marge per a la intervenció d’un defensa. Més xiulets i el jugador madridista que s’ha encarat en aparença a la graderia. Potser protestava a l’àrbitre de porteria, però el públic ha interpretat que anava per ell, així que cada cop que tocava la pilota, tastava la condició d’ídol caigut del Bernabéu. Solari ha fet entrar Kroos i Bale. El gal·lès ha protagonitzat l’enèsim ensurt quan s’ha lesionat el turmell, si bé després ha pogut seguir jugant. Però l’únic que ha foradat la porteria rival ha estat Sigurdsson en el minut 73 per fer el 0-3