Internacional

El Kashima Antlers, primer rival del Madrid

Mundial de clubs. Els japonesos remunten el gol inicial de Zaldívar per al Chivas mexicà (3-2) i es creuaran amb els blancs en la semifinal

El Kashima Antlers serà el primer rival del Real Madrid a Abu Dhabi dimecres vinent. El vigent campió d’Àsia ha despatxa t el Chivas mexicà gràcies a una segona part de bon nivell en què han aconseguit remuntar el gol inicial de Zaldívar per assegurar-se una plaça en la semifinal gràcies als gols de Nagaki, de Serginho de penal, i del jove Abe. En els instants finals, Alan Pulido ha retallat distàncies però no ha servit als asteques per revertir el seu destí.

Ara, els japonesos es veuran les cares novament amb el Madrid, amb el qual es van enfrontar en la final del mundial de fa dos anys, caient en la pròrroga, víctimes dels gols d’un Cristiano Ronaldo que aquell dia va fer un hat-trick i d’una actuació arbitral que va obviar una expulsió clara de Sergio Ramos.

En l’altra eliminatòria, l’Al Ain, campió de la lliga dels Emirats Àrabs Units, s’ha imposat a l’Espérance de Tunis (3-0) i jugarà la semifinal contra el River Plate.