1a divisió

El Madrid guanya el Rayo per la mínima (1-0) i no convenç

1a divisió. Un gol de Benzema decideix el duel previ al mundial de clubs, en un partit que acaba amb una doble intervenció miraculosa de Courtois

El Real Madrid marxarà cap a Abu Dabi després de signar una victòria molt poc convincent davant el Rayo Vallecano al Santiago Bernabéu. L’equip de Santiago Solari ha tingut sort de trobar un oponent tan feble com és l’equip de la franja vermella per sumar tres punts que, tot i que li permeten mantenir la quarta posició en la lliga, no esborren la mala imatge de les últimes jornades.

El partit ha quedat decidit pel gol que Karim Benzema ha signat als 12 minuts, en una acció iniciada per ell mateix, en combinació amb Lucas Vázquez. Després, el joc ha estat tan fred com l’ambient del coliseu blanc.

Asensio i Kroos han pogut fer el segon per al Real Madrid abans del descans, però el Rayo també ha pogut empatar, sobre tot en una acció de Velázquez. En la segona part, Míchel ha volgut fer una passa endavant donant entrada a jugadors com Bebé i Abdoulaye Ba, però el seu equip ha estat incapaç d’aprofitar la feblesa del Madrid. Amb tot, en l’últim sospir, Courtois ha hagut de fer una doble intervenció miraculosa per evitar l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)