1a divisió

El Madrid no convenç ningú

1a divisió. Un gol solitari de Benzema decideix un altre partit descoratjador, contra el feble Rayo Vallecano, quatre dies abans que els blancs disputin la semifinal del mundial de clubs

REAL MADRID 1 RAYO V. 0

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Llorente, Kroos, Modric (Valverde, 90’); Lucas Vázquez, Asensio (Ceballos, 70’) i Benzema (Vinicius, 78’).RAYO VALLECANO:Dimitrievski; Tito, Gálvez (Abdoulaye Ba, 54’), Velázquez, Álex Moreno; Advíncula, Imbula, Santi Comesaña, Medrán (Bebe, 54’); Embarba (Álex Alegria, 72’) i Álvaro.GOLS:1-0 (12’) Benzema.ÀRBITRE:Ricardo De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Targetes grogues a Gálvez, Bebé i Imbulá.

El Real Madrid volarà cap a Abu Dabi, on dimecres l’espera el Kashima en la semifinal del mundial de clubs, sense haver esvaït les males sensacions que va escampar dimarts passat al Santiago Bernabéu, quan el CSKA el va fer avergonyir amb un humiliant 0-3. Ahir, en l’últim partit del 2018 davant la seva afició, l’equip blanc va signar una victòria, per la mínima (1-0) i molt poc convincent, contra el penúltim classificat de la lliga, el Rayo Vallecano.

L’equip de Santiago Solari va marcar en la primera aproximació clara a la porteria visitant. Karim Benzema va engegar i va culminar una jugada magnífica, en combinació amb Lucas Vázquez, que va suposar l’únic gol del partit. El francès va enviar una pilota d’esquerra a dreta i va córrer cap a la rematada mentre Vázquez el deixava sol davant Dimitrievski. Aprofitant la descol·locació de la defensa, el 9 blanc va culminar amb un xut tens i creuat.

El Rayo Vallecano va acaronar l’empat de seguida, a pilota aturada, en una acció del central Velázquez, i el Madrid va respondre-hi immediatament, amb un cara a cara que va fallar Marco Asensio quan la graderia celebrava el 2-0. Després, molt poca cosa. Per molt que Solari insistís a dir en la sala de premsa que el seu equip va fer una gran primera part, no va ser així. De fet, abans del descans, només un xut al pal, amb l’esquerra, de Toni Kroos va poder canviar el marcador.

En la segona part el panorama va ser encara més descoratjador. Si el Madrid continuava mostrant una imatge allunyada de l’equip poderós que se suposa que és, el Rayo V»allecano es revelava com un conjunt feble i inofensiu, que justifica el seu lloc en la classificació. Després del descans, Míchel va provar de sacsejar el seu equip, donant entrada a Bebé, Abdoulaye Ba i Álex Alegria. Però ni així, ni amb tota l’artilleria sobre la gespa va aprofitar l’oportunitat que se li presentava de pescar algun punt al coliseu madridista. Ho va poder aconseguir en el temps afegit, però Thibaut Courtois, amb una doble intervenció miraculosa, ho va evitar.

Hem dominat la pilota i hem tingut més ocasions. Mereixíem un resultat més ampli