Internacional

Desfeta monumental

Mundial de clubs. El River Plate cau eliminat a la tanda de penals a mans de l’amfitrió Al-Ain, primer club dels Emirats que disputarà la final

RIVER PLATE 2 AL-AIN 2

RIVER PLATE:Armani, Casco, Pinola, Maidana, Montiel, Ponzio (De la Cruz, 87’), Palacios (Enzo Pérez, 55’), Fernández (Quintero, 55’), Pratto, ‘Piti’ Martínez (Scocco, 90’) i Borré.AL-AIN:Khalid Essa, Shiotani, Al Alawi, Ismail, Gharib Juma, Hammoudi (Barman, 82’), Doumbia (Nader, 106’), Abdulrahman (Yaslam, 64’), Fernandes, El Shahat i Berg (Bandar, 75’).GOLS:0-1 (3’) Pinola (p.p.). 1-1 (11’) Borré. 2-1 (16’) Borré. 2-2 (51’) Caio. PENALS: 4-5. Caio, gol. Scocco, gol. Shiotani, gol. Quintero, gol. Bandar, gol. Pratto, gol. Abdulrahman, gol. Borre, gol. Yaslam, gol. Enzo Pérez, atura Khalid Essa.ÀRBITRE:Gianluca Rocchi (italià). Grogues a Pinola, Casco, Borré, De la Cruz, Gharib Juma, Caio i El Shahat.

Desenllaç inesperat en la primera semifinal del mundial de clubs. L’Al-Ain, equip que sense ser campió continental participa per primer cop en la competició com a vencedor de la lliga del país amfitrió, ja espera rival en la final de dissabte després de derrotar el River Plate. El conjunt de Gallardo, recentment campió de la Libertadores, va capgirar ràpidament el 0-1 inicial de Pinola en pròpia porteria gràcies al doblet de Santos Borré en poc més d’un quart d’hora de partit. Excessivament conservador amb el marcador a favor, els millonarios van veure com Caio igualava la semifinal poc després de la represa. Encara tindria temps el ‘Piti’ Martínez de desnivellar el duel, però la seva pena màxima al travesser acabaria desembocant en una pròrroga i una tanda de penals en què Enzo Pérez va errar el cinquè i definitiu penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)