Internacional

El retorn de Solskjaer

Premier League. El noruec, figura històrica com a jugador, serà el relleu de José Mourinho al Manchester United fins al final de la temporada

Ole Gunnar Solskjaer (Kristiansund, Noruega, 1973) ha estat l’elegit pel Manchester United per rellevar José Mourinho i mirar de dur el club a bon port fins al final de la temporada. D’aquesta manera, torna a Manchester una figura històrica de l’era recent dels red devils, l’autor del gol que va donar la Champions League el 1999 amb una remuntada d’infart en els últims instants contra el Bayern de Munic al Camp Nou.

Solskjaer, que ha passat bona part dels seus anys com a entrenador al Molde noruec, torna a la Premier League, on ja va dirigir sense fortuna el Cardiff City el 2014. “El United està en el meu cor i aquesta oportunitat no la podia deixar passar”, va dir l’exdavanter noruec, que ha signat un contracte fins al final de la temporada i estarà assistit per Michael Carrick, Mike Phelan i Kieran McKenna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)