Internacional

L’Al-Ain posa fàcil el tercer títol consecutiu del Madrid

Internacional. L’equip blanc passa a ser el rei del mundial de clubs en guanyar la final a mig gas amb gols de Modric, Llorente, Ramos i Yahi en pròpia porta

real madrid 4 al-ain 1

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Llorente (Casemiro, 81’), Kroos (Ceballos, 70’), Modric, Lucas Vázquez (Vinícius, 84’), Benzema i Bale.AL-AIN:Khalid Eisa; Ahmad, Ismail Ahmed, Fayez, Shiotani; M. Abdulrahman (A. Abdulrahman, 66’), Doumbia, Yaslem; Caio, Berg (Yahi, 74’) i El ShatatGOLS:1-0 (14’) Modric. 2-0 (59’) Llorente. 3-0 (77’) Ramos. 3.1 (86’) Shiotani. 4-1 (91’) Yahi, en pròpia porta.ÀRBITRE:Jair Marrufo. Groga a Ramos; .PÚBLIC:Xeic Zayed Sports City.

El Madrid va trencar l’empat amb el Barça i passa a ser el club amb més títols del mundial de clubs. Un cop més la final va ser un tràmit i la quarta victòria dels blancs, tercera seguida, va tenir poca història a l’hora de desfer-se de l’Al-Ain per 4-1.

El Madrid no va trigar a trobar forats i en el minut 3 Llorente va arribar a la línia de fons i la passada de la mort Benzema va enviar-la al pal. Les dues defenses tenien el cap en algun altre lloc perquè El Shahat va disposar de dues ocasions claríssimes. En la primera, Courtois li va treure la pilota i en la segona Ramos va salvar el gol sota pals en el 13’. En qüestió de segons, Benzema va abaixar una centrada i el xut des de la frontal de Modric va suposar l’1-0. Tot seguit Lucas va tenir el segon i el partit va entrar en una successió d’oportunitats dels blancs, amb l’únic dubte de quan arribaria la sentència.

L’Al-Ain ja va fer prou de no sortir escaldat en la primera part i en la represa va mantenir la dinàmica. Bale va buscar la xilena espectacular, però el protagonisme l’hi va robar Llorente amb una gran volea des de fora l’àrea per fer el segon en el 59’. Courtois va desbaratar l’única ocasió dels àrabs i en el 77’ Ramos va saltar més que ningú en un córner per fer el tercer. També a pilota aturada Shiotani va fer el 3-1 a quatre minuts del final, prou marge per a l’aparició de Vinícius i l’ajuda de Yahi per tancar el partit.