Internacional

El Liverpool esclafa l’Arsenal i és més líder

Premier League. En una altra exhibició, l’equip de Klopp passa per damunt del d’Emery i li clava una maneta, després de rebre molt aviat el 0-1

No hi ha qui pari aquest Liverpool, i menys encara a Anfield Road. Ahir li va tocar a l’Arsenal patir la piconadora vermella. I això que l’equip que entrena Unai Emery es va avançar en el marcador, després d’un bon inici, gràcies a Maitland-Niles. La reacció dels de Jürgen Klopp, però, va ser demolidora, amb tres gols en un quart d’hora. Roberto Firmino va fer els dos primers –en el 2-1 el brasiler va protagonitzar una exhibició de grapa i precisió per treure’s el barret– i Sadio Mané, el tercer. Poc abans del descans va arribar el 4-1, signat per Mohammed Salah des del punt de penal, per sentenciar, encara més. En la segona part, un altre penal, transformat aquesta vegada per Firmino al cap de vint minuts, va consagrar el dorsal 9 dels reds com l’home del partit i va fer que la darrera mitja hora de partit sobrés.

Abans del duel d’Anfield, la inesperada derrota del Tottenham a Wembley, contra el Wolverhampton (1-3), ja havia reforçat el lideratge del Liverpool. Mal final d’any de l’equip de Mauricio Pochettino, que acumulava cinc victòries seguides, i que avui regala al Manchester City de Pep Guardiola la possibilitat de recuperar el segon lloc de la Premier, en el partit que ha de jugar a Southampton. Una esplèndida remuntada en el tram final va propiciar el triomf dels Wolves: Harry Kane havia fet l’1-0 en el minut 22, però en l’últim quart d’hora el francès Willy Boly, el mexicà Raúl Jiménez i el portuguès Helder Costa van capgirar el resultat.

La d’ahir va ser, de fet, una jornada de gols decisius marcats a última hora: el valencià Víctor Camarasa i el serbi Aleksandar Mitrovic van donar la victòria en el temps afegit, respectivament, al Cardiff City i al Fulham contra el Leicester i el Huddersfield.

A 9 DEL LIVERPOOL

Després de cinc triomfs seguits, el Tottenham es va estavellar contra els Wolves (1-3)