1a divisió

Amorrortu diu adeu

1a divisió. El triomf electoral d’Elizegi accelera la sortida “amistosa” del fins ara director esportiu de l’Athletic, lligat interrompudament al club des del 1973

José María Amorrortu va posar punt final ahir a la seva extensa etapa a l’Athletic Club. El recent triomf en les darreres eleccions presidencials d’Elizegi va accelerar la sortida –tenia contracte fins al 30 de juny– del que havia estat director esportiu del club basc des del 2011. “Després d’arribar a un acord amistós amb Aitor Elizegi, qui m’ha demostrat la seva proximitat i comprensió, ha arribat el moment d’acomiadar-se i de mostrar el meu agraïment a totes aquelles persones que van confiar en mi i als qui han compartit amb mi aquesta experiència”, va escriure Amorrortu en una carta publicada a les xarxes socials. Així, l’històric exdirigent biscaí tanca una etapa iniciada fa gairebé mig segle, el 1973, com a futbolista, entrenador, director de futbol base i finalment director esportiu de l’Athletic Club amb Urrutia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)